Здравейте тай като съм нов във форума как то се вижда и съм се заразил много по кросовите мотори и скоро ще предстои купуването на такъв които ще е 125 цц задължително и ще ми е първи мотор .Tа въпросът ми е следния кой от моторите ще е по подходящ за мене KAWASAKI КХ, YAMAHA YZ или HONDA CR ще се кара предимно в гората.Аз съм на 25 години 1 и75 съм висок 69 кг.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор за начинаещ
Свий
X
-
От: избор за начинаещ
Тук е Раздел Ендуро.
Това е правилният раздел.
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=350
-
Щом ще го караш предимно в гората,тук е правилният раздел.Дали е кросов,дали ендуро това си е твой избор.И трите мотора към които си се насочил са добри.Почети във форума,поразгледай снимки и клипове и си задай въпросите.Ендуро или крос?2Т или 4Т?125cc или 250cc,a може би 400,500cc.Успех и чети много,защото аз щях да се наглобя с едно KLX600(много добър мотор,ама не и за гората).След много четене във форума сведох избора си до Suzuki DRZ400 и съм много доволен от него.Късмет
.
DRZ 400S
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН-ПРАВЕЦ Преглед на мнениеЩом ще го караш предимно в гората,тук е правилният раздел.Дали е кросов,дали ендуро това си е твой избор.И трите мотора към които си се насочил са добри.Почети във форума,поразгледай снимки и клипове и си задай въпросите.Ендуро или крос?2Т или 4Т?125cc или 250cc,a може би 400,500cc.Успех и чети много,защото аз щях да се наглобя с едно KLX600(много добър мотор,ама не и за гората).След много четене във форума сведох избора си до Suzuki DRZ400 и съм много доволен от него.Късмет
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЕ как установи че КЛХ 600 не е за гората а КХ,УЗ и СР са за гората.Ако може малко пояснение защото аз не зная.EXC TPI 2019
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН-ПРАВЕЦ Преглед на мнениеАми смени твойто Сузуки250 с едно DR600 и изкачи някоя от пътеките ти и ще получиш отговор.След това се качи и на един УЗ и пак пробвай.Ще
чакаме мнения.
Коментар
-
Благодаря за мненията ви. Чел съм много из форума и освен до спорове и незавършени отговори не се е стигнало. Насочил съм се към тези мотори защото не разполагам с достатъчно средства за ендуто или пак за 4т. Бях се запалил и по КТМ sx 125 но ме разубедиха защото изисквал повече поддръжка от другите.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от monster_drift Преглед на мнениеКарал съм само кавасакито и ми допада много много добре преливащ се мотор от ниски към средни и високи и малко по икономичен от другите поне според сопственика за хондата занам че е много нервна само за ямахата нищо не знам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от monster_drift Преглед на мнениеЗдравейте тай като съм нов във форума как то се вижда и съм се заразил много по кросовите мотори и скоро ще предстои купуването на такъв които ще е 125 цц задължително и ще ми е първи мотор .Tа въпросът ми е следния кой от моторите ще е по подходящ за мене KAWASAKI КХ, YAMAHA YZ или HONDA CR ще се кара предимно в гората.Аз съм на 25 години 1 и75 съм висок 69 кг.
Все пак нека колегата да кажа коя година са и трите мотоциклета, за да не се правят такива предположения.
П.С остава да намериш и Ямаха за проба, щом за Хонда са ти казали, че е нервна...EXC TPI 2019
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар