Обява
Свий
Няма добавени обяви.
В сняг кой е по добрия 2т или 4т.
Свий
X
-
От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.
Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнениеНе мога да разбера защо показвате снимки където сте се окопали/подпрели. Толкова можете на сняг или нещо друго
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=6I6JnTRk9usМОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение........на добрия карач и 8-тактов да му дадете, пак ще се справи отлично
На един му придърпвал, на друг му прекъсвал, на трети бил тежък, на четвърти нещо друго. Всъщност във всяка група има някой който си прави гавра с всеки мотор от наличните, независимо на кой е и колко тактов е.Последно редактирано от ТониМонтеро; 09-01-13, 19:25.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнениеНе мога да разбера защо показвате снимки където сте се окопали/подпрели. Толкова можете на сняг или нещо друго
Коментар
-
Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнениеНе мога да разбера защо показвате снимки където сте се окопали/подпрели. Толкова можете на сняг или нещо друго, малко предна спирачка и пуна газ и подпирачката е на лице хахах
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Нещо нЕма много живот в темата,ама сигурно щото 4т води до момента в класацията като вземем в предвид снимки и изказванията до момета.......
п.п А бе Стояне,.......да вземем да сменим заглавието на темата,КТМ или другите марки са по добри на сняг!
Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнениеНещо нЕма много живот в темата,ама сигурно щото 4т води до момента в класацията като вземем в предвид снимки и изказванията до момета.......
п.п А бе Стояне,.......да вземем да сменим заглавието на темата,КТМ или другите марки са по добри на сняг!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеПо добрият мотор в дълбок сняг е този който има най добри ниски обороти но и в същото време трябва да бъде и лек.Some call it a hobby, we call it a way of life!
Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеПачароза хитрува,кара със зимна гума,лично я видях на КТМ-а..
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнениеНещо нЕма много живот в темата,ама сигурно щото 4т води до момента в класацията като вземем в предвид снимки и изказванията до момета.......
Иванеее къде видя че водят.Водят ама в окопаванетои по 3 човека да ги вадят
Пък за КТМ не ми говори това ми е най омразния моторама нали бил като казармата та не може да не мине човек през него
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеПък за КТМ не ми говори това ми е най омразния моторама нали бил като казармата та не може да не мине човек през него
!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнениеА най добрия е 650cc с трак кит:
[ATTACH=CONFIG]534169[/ATTACH]
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар