Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за покупка на KTM 450 EXC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за покупка на KTM 450 EXC

Здравейте на всички.Дойде време да осъществя една мечта в началото тръгнах за цбр 929 ,но с течение на времето нещата се промениха и се спрях на супер мото.Най ми приляга и ми доставя удоволствие.Карал съм КТМ 520 СХ и ми откачи ръцете голям кеф и една ямаха 250 yzf с доста промени но има какво да се желае.
    Доста четох и има доста неща не ясни от към проблеми и поддръжка понеже не съм имал такъв мотор.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ktm_offer.JPG
Прегледи:1
Размер:75.5 КБ
ID:5997631

спрях се на този макар и с проблем.. собственика каза ,че имал шум в съединителя и като го натисне изчезвал дали са дисковете или някои лагер???(според вас какви са възможните варианти)
    КтМ ще става на супер мото и разбира се от време на време ще го калям ,но главно за супер мото.
    Какво бихте ме посъветвали и какво мога да очаквам от към проблеми
    Тавана за покупка само на мотор 4500лв приемам и други предложения за супер мото
    Последно редактирано от nickbochev; 02-01-13, 21:01. Причина: премахване на директен линк към търговски сайт
    KTM 640 LC4 Prestige Supermoto;YAMAHA WR450F/08

От: Мнение за покупка на KTM 450 EXC

Виж това,готов за каране без шумове.Перфектният мотор.Аз имам същия и съм много доволен.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150744&p=2047240#post2047240

DRZ 400S

Коментар

Значи най-добрият избор за теб не е КТМ в твоя случай Дрз-ката ще ти свъши чудна работа.А самата обява която показваш не се занимавай щото за тия пари може да вземеш мотор като хората.Мога да ти кажа от опит един мой приятел имаше Дрз и го кара доста време ту на пътя ту в гората обаче е много досадно това с смяната на гумите.След време си взе мотор за гората и Дрз остана само за града и си го кара още доста време без никви грижи докато не му го откраднаха но..... това е друга тема.Та ако ще влизаш рядко в гората и ще си движиш из града взимай Дрз.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Зависи какво има предвид под шум. Съвсем нормално е да потраква кошницата,ако не е стисната ръчката. Поне на всичките ми мотори е така.
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
          Значи най-добрият избор за теб не е КТМ в твоя случай Дрз-ката ще ти свъши чудна работа.А самата обява която показваш не се занимавай щото за тия пари може да вземеш мотор като хората..... без никви грижи докато не му го откраднаха но......
          И аз това щях да кажа. (за "Машината" говориш предполагам)

450 06ч EXC съм имал но за супер-мото не мисля че е най подходящия мотор. Не обича високи обороти, за гората двигателя е най здравия 4Т на КТМ.
          Парите за конкретната обява са много при положение че има и кусур. DRZ-a е значително по слаб. Познат продава KTM 690 SMC 09` демек СуперМото за 5.000лв, ако те интересува ще ти дам телефона му, няма и база за сравнение и ресус на двигателя с гореспоменатите.

Реши какво ти се кара и го вземи, ендуро и супермото са много различни за нормална употреба.
          Окачване, спирачки, пиниони, пластмаси-визия, : не съвпадат.

Коментар

за дрз-та трябва да го покарам,че да изкажа мнение.
            в Габрово има един ктм 525 ехц 2006 но няма документи и собственика каза ,че щял да ми даде от 300ехц но 2Т и нямало да има проблем да се регистрира.Според мен това не е възможно вие как ми мислите ?

Коментар

прати номера на твоя прятел 690smc ако може

Коментар

Здравейте,писах лично на колегата Jam но не съм сигурен дали го е получил,може ли малко инфо за гореспоменатия мотор(smc 690)каран ли е по писти,документи и състояние,предварително благодаря.

Коментар

Колеги в крайна сметка купих КТМ 640 лц4 2006.
                  вибратора върви на поразия и засега съм доволен.Предстой обслужване и регистриране и чакане на хубаво време.
                  Днес купих акумулатор за него но се оказа ,че трябва друг и не искат да го сменят,затова го продава за 60лв exide-АкумулаторA 12V09.5 (Ah) Пусков ток : 120 (А) (ЕН) Външни размери на кутията: Д/Ш/В 150/87/105 Плътност на електролит в акумулатора : 0.48 см3 Каталожен номер: C54013F02-A Серия: EXIDE BIKE - MAINTENANCE FREE
                  Някой може ли да ми каже какъв точно трябва да е.

Коментар

Колега ето това трябва да ти е акумулатора: Varta YTX9-BS, 12 V, 8 Ah, 80 A, рамери 152/88/106.
                    P.S. На един модел ЛЦ4 му дават и този: Varta TTZ10S-BS, 12 V, 8 Ah, 150 A, но той е значително по-рядък и труден за намиране. Успех
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Благодаря ти колега за отговора и тези от магазина ми казаха,че трябва да е този,но е голям и не мога да затворя седалката
                      аз разбрах ,че трябва да е YTX10-BS 12V 8A с размери 150/87/93.
                      За сега се разбрахме и акумулатора е продаден.
                      В Вторник ще дойде другия само че е YTX7 12V 6A СТАРТОВ ТОК 90А надявам се да няма проблеми този път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X