Колебая се между aprillia rx 125 2000г с двигател rotax, kagiva raptor 125 1996г.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Каква марка ендуро да избера 125.

Свий

X
- 

От: Каква марка ендуро да избера 125.

Кавазаки КМХ 125, Хонда ЦРМ 125, Ямаха ДТ 125, Сузуки ТС 125. Само върху Сузукито нямам преки наблюдения, но другите марки са определено трудни за чупене. Също става и КТМ ЛЦ 2, той е с двигател на Ямаха и мисля, че е със стартер.Първоначално публикуван от hyndai_galloper Преглед на мнениеМожеш ли да ми препоръчаш някое друго ендуро 125 2t?Силата е нищо без контрол.
 Коментар
- 

Ти направо преби петела с лопатата,къде са тези Каджива,като гледам само такива мотори карат.Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнениеЗащо говорите така за италиянските-априлиа и каджива?
 Според кадживата е доста по здрава от кмх-са и от дт-то!
 Коментар
- 

Точно Кадживата не е по здрава от ДТ -то , казвам го от преки наблюдения. Ако избереш ДТ няма да сгрешиш.Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнениеЗащо говорите така за италиянските-априлиа и каджива?
 Според кадживата е доста по здрава от кмх-са и от дт-то! Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004 Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004
 Коментар
- 

Малко ще ти е трудно да счупиш DT !Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнениеЗащо говорите така за италиянските-априлиа и каджива?
 Според кадживата е доста по здрава от кмх-са и от дт-то! Yamaha WR 200 Yamaha WR 200
 Коментар
- 

Имам Хонда црм 125 2т за продаване тук в форума ,погледни я колега.
 http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153248Honda CRF 250 X
 Touareg 3.0 TDI
 Коментар
- 

Не знам според кой каджива е по здрава, НО определено не е имал дт или кмх, а за априлия просто не искам да говоря от нея ми започва класацията за най-чупливи и пикливи мотори.Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнениеЗащо говорите така за италиянските-априлиа и каджива?
 Според кадживата е доста по здрава от кмх-са и от дт-то! Some call it a hobby, we call it a way of life! Some call it a hobby, we call it a way of life!
 Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш! 
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар