Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за 125цц 2т.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за 125цц 2т.

Да кажем че съм взел такоз. На ден карам около 5км. 3 черни пътища 2 асфалт. На асфалта карам нормално а на черния път с малко повече газ. Долу горе колко ще ми гори на ден? И развалят ли се бързо и най-много кое се разваля. Чух че горят много и се развалят бързо нз колко е вярно ама... Ако зема такъв колко време ще мога да го карам безпроблемно и ако се развали горе долу за колко ще ми излезе оправянето? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

От: Въпрос за 125цц 2т.

С точност никой не може да ти каже!
    За разхода горе-долу около 500мл та даже дори и по-малко(зависи от терена)
    Това с развалянето е много относително!
    Зависи как си го подържаш и как е бил подържан преди тебе(освен ако не купуваш чисто нов!)

Коментар

125 какво крос- ендуро.... разлика голяма ако е крос може да ти прави и 10/100 ако е ендуро може и 5-6/100, за правенето така както го описваш няма да го ремонтиш често ако не е някое купище.
      Some call it a hobby, we call it a way of life!
      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

За кросов става дума, ако карам нормално горе долу колко ще ми гори?

Коментар

Абе колега разрови се малко по другите теми, колко още теми смяташ да отвориш за един и същ въпрос. Никои не може да каже кога ще се счупи , може и след 1 година може и след 1 ден !!!
          Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

добре извинявам се

Коментар

Пълниш резервоара до горе правиш си тази разходка, после гледаш колко ще долееш и смяташ както искаш.
              Some call it a hobby, we call it a way of life!
              Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Благодаря ВИ!

Коментар

И кажи какво си открил като разход за да знаят и хората след теб. От време на време се появяват такива въпроси.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Еми както каза колегата "Пълниш резервоара до горе правиш си тази разходка" още не съм взел затова попитах...

Коментар

"Колко ще ми гори толко ще го карам" както са ти казали по-горе като го вземеш ще го засечеш , иначе от 6/10 литра на 100км зависи как го караш , дали се чупи дали не това зависи от предишния собственик и от теб как ще го поддържаш.
                      Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X