Значи аз съм на 15 и искам да си зема един мотор кросов обаче не знам кое е по-добре. Мисля един от тези:
Yamaha TTR 125 , Honda CR 85, Yamaha yz 85, или Honda XL 250. Повече искам 85 2тактовите обаче те пък горят много. Горенето карай но по лошото е бил тва че са развалели по бързо от 4 тактовите. Значи мотора който ще взема трябва да карам 1-2 год. без проблеми. Щото предният ми мотор се развали още 1вата седмица "СКУТЕР" който го мъчех в гората
. Затова искам кросов но моля ви се дайте ми съвети. Ако зема пък ТТР а те пък не вървят много, за сметка на това пък и не харчат но са и много скъпи. Значи просто на мотора да не ми прави проблеми с ДВИГАТЕЛЯ! Дайте ми съвети 

! БЛАГОДАРЯ ВИ!
Yamaha TTR 125 , Honda CR 85, Yamaha yz 85, или Honda XL 250. Повече искам 85 2тактовите обаче те пък горят много. Горенето карай но по лошото е бил тва че са развалели по бързо от 4 тактовите. Значи мотора който ще взема трябва да карам 1-2 год. без проблеми. Щото предният ми мотор се развали още 1вата седмица "СКУТЕР" който го мъчех в гората

Коментар