Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв мотор да избера?

Значи аз съм на 15 и искам да си зема един мотор кросов обаче не знам кое е по-добре. Мисля един от тези:
    Yamaha TTR 125 , Honda CR 85, Yamaha yz 85, или Honda XL 250. Повече искам 85 2тактовите обаче те пък горят много. Горенето карай но по лошото е бил тва че са развалели по бързо от 4 тактовите. Значи мотора който ще взема трябва да карам 1-2 год. без проблеми. Щото предният ми мотор се развали още 1вата седмица "СКУТЕР" който го мъчех в гората . Затова искам кросов но моля ви се дайте ми съвети. Ако зема пък ТТР а те пък не вървят много, за сметка на това пък и не харчат но са и много скъпи. Значи просто на мотора да не ми прави проблеми с ДВИГАТЕЛЯ! Дайте ми съвети ! БЛАГОДАРЯ ВИ!
    HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

От: Какъв мотор да избера?

В кой клас си , и как стигна до него , защото май те мързи да четеш , а писането ... заеби ....
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Съжелявам не те разбрах .. 9 клас съм

Коментар

Първоначално публикуван от rashidov Преглед на мнение
        Съжелявам не те разбрах .. 9 клас съм
        Прочети, ще разбереш!

Коментар

Стига сте се заяждали вече с този правопис ! Какво толкова ако е объркал няколко думи или нещо подобно човек само да сгреши и веднага го нападате омразна ми да чета теми на който постоянно пише "Виж си правописа" или "Как изобщо си завършил"и тн. Незнам изобщо защо го правите за публикации или за какво ???
          А да се върнем на въпроса ти.Аз имах TTR 125 за мотокрос си личеше че не му достигат силичките доста се мъчеше.Но ендурото му беше добрата страна ходех кадето и 250 и 450 ходиха и стигах тяхното темпо.Но ти си на 15 години и мисля ,че TT-R вече ще ти е мъничак защото аз сам на 14 и ми стана малак,но иначе от както съм го купил не му бях пипал нищо по двигателя само слагах бензин сменях маслото на няколко резервоара и газ.Според мен си вземи един 250 ендуро ще ти е добре за годините,но зависи и от опита да не стане така ,че никога да не си карал и изведнъж на 250 може голяма беля да стане.А ако нямаш опит може да си вземеш например една Honda Crf150-R те са някъде около 22-25 коня
          Последно редактирано от DiLaRcHo; 25-12-12, 00:02.
          Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!

Коментар

Първоначално публикуван от DiLaRcHo Преглед на мнение
            Стига сте се заяждали вече с този правопис ! Какво толкова ако е объркал няколко думи или нещо подобно човек само да сгреши и веднага го нападате омразна ми да чета теми на който постоянно пише "Виж си правописа" или "Как изобщо си завършил"и тн. Незнам изобщо защо го правите за публикации или за какво ???
            Изглежда и ти не разбираш ?! Става въпрос за това, че никой не чете темите в които има отговор на въпроса който го вълнува , а пускат нови и нови теми , които вече съществуват , поразгледай и останалите страници на форума и виж на какво прилича вече !! Преди имаше тема за бисери , но сега вече тя е безсмислена ... всеки трети пост (прост) е един гигантски бисер !
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Да тук си прав,но нали така се казва главната тема "Избор на мотор" за да могат хората който отиват към един път да се съветват с хората който вече са минали през този път и да изберат най-доброто а не да купят нещо и после да съжеляват и затова пишат тези теми постоянно нови и нови а всъщност едно и същи.

Коментар

Не нямам опит карал съм само скутер CRF 150 е добре обаче много скъпо... Какво стана с твоя TTR продаваш ли го?

Коментар

Ами да скъпи са за тези кубици,но пък са добри за нови мотористи може да разгледаш и 250 кубика 4тактово ендуро те са някаде около 36 коня отначало ще ти е мощно но до 2-3 месеца ще започнеш да го свикваш и ще изкараш повече време с него отколкото с 125 или 150 защото те бързо ще ти омалеят.А иначе закасня моя TT-R го продадох преди 1 месец

Коментар

Имаше един в нета за 2000 лв това твое ли беше

Коментар

Първоначално публикуван от DiLaRcHo Преглед на мнение
                      Ами да скъпи са за тези кубици,но пък са добри за нови мотористи може да разгледаш и 250 кубика 4тактово ендуро те са някаде около 36 коня отначало ще ти е мощно но до 2-3 месеца ще започнеш да го свикваш и ще изкараш повече време с него отколкото с 125 или 150 защото те бързо ще ти омалеят.А иначе закасня моя TT-R го продадох преди 1 месец
                      Къде ги извади тия 36 коня от 250 4т ендуро бре момко...
                      Момче взимай някое ендуро 125 2т или 250 4т и не му мисли
                      Some call it a hobby, we call it a way of life!
                      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

125 2т ама неща да сменя бутало всеки месец или година бре

Коментар

С какви финанси разполагаш, че май всичко ти е много скъпо.
                          Дай поне от финансите да започнем. А мотори винаги се намират.
                          Моя съвет е, ако имаш до 1500 лв. вземи си едно Ендуро. Например Yamaha 225 Serow...
                          А и с първия си пост беше писал, че не искаш да се разваля 1-2 години, е такъв вариант няма - нали знаеш.
                          А пък и за първи мотор 2-тактова машина не е много, за предпочитане. Аз съм твърдо, за 4-т!

Коментар

Съжелявам много съм искар тея новите ама ко да правя 1500 лв може ще видим мерси много

Коментар

Първоначално публикуван от rashidov Преглед на мнение
                              Съжелявам много съм искар тея новите ама ко да правя 1500 лв може ще видим мерси много
                              Нищо не разбрах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X