suzuki rmx 50, какво мислите за него???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
suzuki rmx 50
Свий
X
-
До: suzuki rmx 50
Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение50 сс много е малко.вчера видях една 50 сс на Жилера за 6 бона нова и имаше готин вид ма аз мисля че с 50 нищо нестава каквато и да е тя.[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнениеOсвен за градски условия да си я ползваш за друго не.... ама то това сузуки е кросово, така че според мен освен за някое 5-6 годишно лапе да се учи на пистата за друго не става....Иво Георгиев
Gworkshop
Коментар
-
Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнениеКак RMX ще е кросово бе Даниеле?
Не си мисли, че не правя разлика между РМ и РМХ, просто неможех да си редактирам мнението
----
ПП. Все пак аз писах за цвайтактерите в темата "Какво ендуро да избера ?"[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар