Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какъв мотор за офф роуд да си вземем мнения и предложения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

все пак относно разхода на бензин има и други причини в случая
    то че карам по агресивно ползвам съединители и т.н. ясно но и аз навъртях малко повече километри щото като се изгубихме на няколко пъти по трасето ходих се щурах напред назад в търсене на маркировката а димитър изчакваше на няколко места и се оглеждаше в по близък план за маркировката такава ни беше тактиката
    по едно време се връщах даже до една контрола да питам на къде трябва да се кара

Коментар

Митков мани, като бях свикнал на удара на 200 куб 2такта, чесно казано доста трудно ми беше да обърна на 250 4такта. Съединителя още по навик си го помпа Ама както и да е де...

Коментар

Пешо, ти колко кила си бе Boy, та ползваш терминология от бокса? Аз пробвах едно такова чудо преди година. Все едно, че парен локомотив потегли от гарата.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Колко ли? До преди един месец бях 73, сега съм 77 (сега съм 1.72 висок, като гледам може да стана 1.85). Но аз мога да ги сваля за 1 седмица. Правил съм го доста пъти. Т.н. лечебно гладуване.

Коментар

Много бързо наддаваш Трябва да спреш луканката. А и ако продължаваш в това темпо, на месец по четворка, ще трябва догодина да ти търсим 1000 кубиково ендуро.
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

тва да се помпа съединителя на 4 тактовите не е много добра идея а и не е нужно и аз го имам тоя навик но след два счупени съединителя почти успях да го откажа сега обаче с 125ката пак го придобих щото при нея съединителя е същественна част от управлението единия ми пръст все там стои и горе долу на всяко подаване на газ си го ползвам даже май като се замисля повече от 50% от карането преминава на полусъединител
              за 4тактовия обаче това не е нужно по принцип тези мотори си изтеглят и без съединител и то даже и по невероятно стръмни нагорнища и от много ниски обороти отдават си и мощтността плавно и на всички обороти което е едно от най приятните неща като ги караш
              докато 2такта особенно по малките кубици трябва да го държиш в определени обороти за да върви както трябва има един друг "челъм"който ползвах като карах 400стотинто а става и при другите мотори триалкаджиите гледам че също много го ползват не е нещо особенно но върши работа състои се в следното при подхождане към много стръмно но сравнително късо препятствие преди което няма място за засилване /например стълби или стръмен речен бряг /стискаш съединителя и изфорсирваш мотора ,следкоето връщаш газта и отпускаш съединителя като използваш набраната инерция от маховика и коляновия вал обикновенно тя стига да го качиш почти изцяло без въобще да подаваш газ особенно при 4 тактовите освен това тази мощтност се отдава плавно и прогресивно затихващо което предотвратява обръщането а и излишното пробуксуване като усетиш че се изчерпва потенциала и с много леки дозирани подавания на газта може да си завършиш качването без изправяния обръщане ровене и т.н. пробвайте го голям кеф е да видиш как без газ се качват големи препятствия само с кинетичната енергия на един "маховик"

Коментар

Това ми се струва че става само с крос 400 куб. и нагоре. Съмнявам се да стане с моите 250 ендуро кубика.
                Е, разбира се трябва да се пробва първо
                No bike - no fun!

Коментар

Е, споко ся след гергиовден ще сваля 8-9 кила. Ама ти на снимката ме видя. Сега съм си същия, само съм малко зле в коремната област . Ама споко до 15 май ще съм ги свалил 7-8 кила...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X