Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW купи Husqvarna

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BMW купи Husqvarna

От БМВ, май яко са се наточили на оффроуд сегмента
    на 19 Юли са купили хъскитата.

http://www.motorcycledaily.com/20jul...qvarnasale.htm

Нещо японците се отпускат

До: BMW купи Husqvarna

Ей я почвай работа ,че виж с какви глупости се занимаваш!
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Пуснал съм си CV-то в БМВ и сега чакам

Коментар

брей,брей.тия бемвари много разбират от мотори я.и аз карам хъски,а тия големите щом ги купуват значи и моят избор не е бил лош я.брей,брей.

Коментар

е как бе !!! кво говориш, хъскито си е голяма фирма, или поне докато не е минала с италиянски ръце
          мисля че 2005-та честваха 100 годишнина от създаването си
          преди толкова време японците не са и чували за мотор
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

-бмв била произвела ..около 110 000 мотора за 2006 та
            -била продала около 101 000

а хуски била направила 12000 мотоциклета за 2006 та

..цифрите са приблизителни ..не са съвсем точни но нещо такова помня по памет

от бмв казват че купуват фирмата за да развият сегмент за по млади купувачи
            ..най вероятно ще си оставят екипите които разработват двигателите и т.н. инженери....всъщтност какво и как ще променят във фирмата все още май никой не знае..

-от мв аугуста казват пък че продават хускварна -щото искали да се съсредоточат само върху мв аугуста моделите

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              е как бе !!! кво говориш, хъскито си е голяма фирма, или поне докато не е минала с италиянски ръце
              мисля че 2005-та честваха 100 годишнина от създаването си
              преди толкова време японците не са и чували за мотор
              Фабриката Хускварна в шведския град Хускварна е създадена преди около ... 300 години. Първо са правели пушки, после шевни машини, велосипеди и разни други дреболии. Със производство на мотоциклети се захващат към 1900 и някоя година. После са правели още един куп други стоки за бита и към средата на 20-ти век започват да произвеждат и моторни резачки.
              Може би скоро са чествали само началото на производство на мотоциклетите
              2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                Фабриката Хускварна в шведския град Хускварна е създадена преди около ... 300 години. Първо са правели пушки, после шевни машини, велосипеди и разни други дреболии. Със производство на мотоциклети се захващат към 1900 и някоя година. После са правели още един куп други стоки за бита и към средата на 20-ти век започват да произвеждат и моторни резачки.
                Може би скоро са чествали само началото на производство на мотоциклетите

Една универсална машина за Димитър хем за работа в горското хем за FUN

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  ........
                  Една универсална машина за Димитър хем за работа в горското хем за FUN
                  Уааааа!!!!!!
                  Догодина ще взема да се пусна в ендурошампионата с една такава хускварна.
                  Направо ще избия конкуренцията
                  Последно редактирано от Димитър; 10-09-07, 08:50.
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Да, прав е Митков !
                    От BMW наистина казват, че повече от 75% от потребителите им са възрастни хора и младите не им купуват струговете !
                    Опитът им да призведат читаво леко ендуро сами нещо ...
                    Затова купуват Хускварна. Имат да наваксват в тази област БАЯ ! Сигурен съм, че щом са тръгнали с големите пари, ще го направят. И като купят Дейвид Найт и още 3-ма като него, проблемът им е решен.
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                      Да, прав е Митков !
                      От BMW наистина казват, че повече от 75% от потребителите им са възрастни хора и младите не им купуват струговете !
                      Опитът им да призведат читаво леко ендуро сами нещо ...
                      Затова купуват Хускварна. Имат да наваксват в тази област БАЯ ! Сигурен съм, че щом са тръгнали с големите пари, ще го направят. И като купят Дейвид Найт и още 3-ма като него, проблемът им е решен.
                      Ей тоя Жоро бе, айде да ми гледаш на кафе щом познаваш толкова.

Сега сериозно БМВ няма да ползва двигателите на Хусварна а ще си купува готови от Тайван !!!!
                      Двигателите ще се произвеждат от Азиатската фирма KYMCO
                      Явно и на тях им е станало ясно, че от дръпнатите очи по добри няма. Но засега стига оставям коментарите на вас....

P.P. И това е още един начин да си увеличат печалбата с евтина работна ръка.

ETO

Коментар

Те пък се изложика с това Kymco !
                        И не мога да свикна с тоя дизайн на леките им ендура. Едни старомодни изглеждат ...
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Аз предлагам да им пратим официлано писмо с молба за един тестов модел, да се изпита в условията на БГ ендурото пък ако ще и със старомоден дизаин да е
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Хихи, е на тва по-горе му се вика РЕЗАЧКА

Щот и аз съм се запалил по хъскито, само да вметна, че представител за части за България станал Дару кар, който е и на Каджива представител, а части за Каджива няма.

Иначе не знам новите модели с какви двигатели ще са, ама на старата 410те от 1999, в каквато се бях огледал, кат си поръчаш части си идват със щемпела на Хускварна и са си правени у европата.

Относно избора за двигатели от Кимко, имал съм 85сс скутер 98ма г. прозводсто, много дуракоустойчива и здраво сглобена машина, и двигателчето и корпоса, та може и да е за добро.
                            Последно редактирано от grizi; 14-01-08, 08:57.

Коментар

жалко за хъскито... тези багеристи от бмв най-много да превърнат бегачката в парен локомотиф. Представете си само, вместо да бяга от дърветата в гората-да ги събаря наред, а яките баири ще превръща в прокопани проходи и тунели. Според мен БМВ няма място в гората, по-добре в някоя манганов рудник!!!!!
                              В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
                              Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X