Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YAMAHA е продала 4 мотоциклета за първото тримесечие !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• YAMAHA е продала 4 мотоциклета за първото тримесечие !?

току що видях статистиката че ямаха продали 4 мотоциклета а хонда 2
    за първото тримесечие Някой знае ли кои модели са били
    Софийче що не ги попиташ те май бяха твой хора пък и на журналист няма да откажат малко инфо сигурно

Иначе води марката ИЖ спечелили държавна поръчка от горското
    на откриването видях един от въпросните мотоциклети местния лесничей го караше на 200км беше не изглеждаше зле много готин син цвят

Те ИЖ имат нови разработени модели съвместно с Ямаха и то доста прилични. Така че на горските със сигурност ще вършат добра работа, още повече щом са и сини

Коментар

...

Ммм да ... и до мен стигнаха слухове - от началото на годината са продадени 22 нови мотоциклета. Това ме учуди, тъй като до края на Февруари нямаше нито един.
      А някой беше разправял за онези със мотосалона в Пловдив на Карловско шосе ... май им намерих сайта - внасят от Канада и имат от по-евтините машини на склад ...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

ДАй да го видим тоя сайт ако са тия дето се сещам не ми се вярва да продават много евтино
        иначе има много които вкарват чисто нови мотори реалната статистика е съвсем друга
        особенно за оффроуд мотори напоследък много се навнесоха чисто нови

Коментар

...

http://bikeandsleds.com/Bulgaria.htm

Като гледам има данни за доставчика ...
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

ОООО тези са други това е нещо ново Тия пичове мисля че бяха от
            Асеновград но явно сега са направили салон и в Пловдив
            Е ТЕ така се работи евала на тия момчета
            трябва да ида да ги видя току виж сме се разбрали за некоя моторетка

Коментар

Някой да знае колко ли струват тези ижове и къде се продават?
              [url]http://ftp.domainbg.com/rocko/[/url]

Коментар

Разгледах предложенията от сайта. Цените са спо 1000-2000 лв. по-долу от представителствата на съответните марки в България Нищо чудно,че Ямаха водят с колосалните 4 продажби, а най-търсената мото марка има само 2.
                Така е. Който не издържи на конкуренцията ще го духа!
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

аз разбрах че са купени от КАРБОН същата фирма дето внася и УАЗ -овете
                  за ИЖ-овете имах предвид

Коментар

като се раздвижат още малко такива момчета като тия от асеновград
                    официалните вносители и толкоз продажби не знам дали ша хванат
                    Бива и те да се поразмърдат па и да се подосетят че има шампионат по ендуро
                    и че реалностите вече са други не като влезеш в магазина да те посрещат с нещо от рода на "ти що си дошъл бре нямаше ли си друга работа ааа
                    или да ти продават стари модели на цена като за два нови
                    бива да се сетят и че има списание вече за офф роуд мотоциклети което се чете
                    иначе със сигурност някой ще ги изпревари и тогава наистина ще им остане само супата
                    а от шампионатите в българия особенно на масов спорт като ендурото те могат само да имат полза

Коментар

Вчера като ходих в Макеята в Търново тъкмо бяха докарали едно камионче нови хонди 2005 г, от които crf450r i crf250x. Направо ми окапаха очите като ги сваляха и сглабяха. Казаха че който отиде получава Test Drive в близката горичка Който си купи от там да се похвали
                      No bike - no fun!

Коментар

що ги сглобяват бе аз искам аз да си го сглобя
                        сега ти дължат поне 1000лв за рекламата дето им направи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X