Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Dt 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Dt 125

Здравейте, казвам се Кирил и съм на 15 години карам скутерче Хонда Дио 75 кубика.Догодина тоест 2013 ми предстоя да изкарвам книжка и мисля да изкарам а1 (на 16 години с новия закон) Обаче много искам Yamaha Dt 125 кубика да си купя намерих един от Панагюрище за 1350лв пътя ми ще е едно 200 300 лв такаче за 1000 лв ще го може да се споразомея обаче ми трябва малко помощ да ми кажете какви са им двигателите намират ли се части издръжливи ли са , скъпа ли е поддръжката попринцип ще го регистрирам с Добричка регистрация (от Добрич съм) и ще го карам ту по асвалт, ту в нивата

От: Yamaha Dt 125

Здрава, лесна за поддръжка, и лесно се намират части. За 125 ендуро това ти е най-добрия вариант
    Some call it a hobby, we call it a way of life!
    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от vatko Преглед на мнение
      Здрава, лесна за поддръжка, и лесно се намират части. За 125 ендуро това ти е най-добрия вариант
      +1
      Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Здравеите имам нужда от савет.Знаете ли на ДТ 125 има електронно управление на клапите,което да е отделно от електронното за запалването.Ште сам много благодарен благодаря предваротелно.

Коментар

Колега не знам дали си намерил отговор но аз имах ДТ 125 и на мен не ми работеше атаката......оправи ми я един майстор на мотори и двигатели на лодки,имал съм проблем със инсталацията прекъснати кабели тоест той ги снади на ново и си купих един акумулатор понеже тази атака си черпи тока от отделен източник на ток поне така разбрах но във крайна сметка мощността на мотора се удвои като влезне във обороти върви много по-бързо ..Но вече не съм със този мотор за което съжалявам.Купих си сузуки рм 125 по неподходящ мотор за ендуро каране няма на света....колегите ще кажат АМИ ТОЙ Е ПЪЛЕН КРОС...ама това е отделна тема кара се и със кросов мотор по дерета ама не и със рм125

Коментар

Здравейте, на 15 години съм тежа 85 кг и съм висок 185см. Решил съм да си закупя мотор до 125cc. Хвърлил съм око на yamaha dt125 ili dt50 с тунинг двигателя защото моите приятели карат 125 и са много доволни но и тичат много в по кални места. Също така съм харесал aprilia rx 125 ili 50 или derbi senda 50. Януари месец навършвам 16 и ще запиша курсовете за А1 за това искам 125. Бюджета не ми е много около 1000 1200 и ако някой има предложение да казва.

Коментар

125 за твойте пропорции априлията според мен я изкл. като вариант!

Коментар

Вземи си направо 125 50ката дори и с тунинг ще ти умалее бързо

Коментар

Защо да я изключи априлиата е също добър вариянт!

Коментар

Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнение
                    Защо да я изключи априлиата е също добър вариянт!
                    Ако иска здрав, и надежден мотор само Ямаха ДТ125 е за него.
                    Some call it a hobby, we call it a way of life!
                    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

А ако може някой с обява за дт 125 да пише тук или на лс веднага ще го погледна. Мерси предварително

Коментар

какво ще кажете за хюскварна 125 wr 125 http://motori.cars.bg/m65473 дали и надежден лесно ли се намират части и всичко за мотора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X