Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Malaguti Dune Enduro ES 50cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Malaguti Dune Enduro ES 50cc

Здравейте колеги, нов съм в форума и нов в занаята но съм и любител на моторите от сорта на Cross и Пистови но Enduro за пръв път да ви призная повече ме влече на 2 гуми отколкото на 4 гуми. Та да минем по същество
    Вчера си взех едно Malaguti Dune Enduro ES 50cc ще кача и снимка от нета само да видите за какво става на въпрос но ми е за пръв път та мисълта ми е като за пръв мотор със скорости как ви се струва само колкото да свикна на него и после да взимам по голям , карал съм много скутери какви ли не на приятели имах и мой Gilera Runner която всяка час по него беше Polini изцяло спортен Ще съм много благодарен ако ми помогнете

Прикачени файлове

От: Malaguti Dune Enduro ES 50cc

Според мен по-добре щеше да ти едни пълен крос или ендуро 125сс от сорта на Yamaha DT125/YZ125 , Honda CRM125 / CR125 и други модели от серията 125сс. Това е лично мое мнение други могат да се изкажат по-друг начин , но с едно такова моторче ще усетиш тръпка ще свикнеш с усет към мотора той нито е прекалено силен , но не е и слаб точно като за начинаещи. А за това моторче мисля , че ще ти е слабо а за ендуро не си и помисля да го караш не става само за шосеен и градско може би. Надявам се да съм помогнал и успех !
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

От: Malaguti Dune Enduro ES 50cc

Аха, ами не знам ще видя само малко да се оправя с парите и ще взема нещо по голямо де то това наистина е слабо при това доста но какво да се прави за нищо пари го взех затова но за първо време ще е това. Иначе съм се замислил да е от сорта на Yamaha. Иначе благодаря ти за съвета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X