Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повече конски сили или повече кубици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Повече конски сили или повече кубици

Първоначално публикуван от Andy Van Der Drift Преглед на мнение
    Нали не си мислиш, че за тези пари ще имаш работеща хонда црф 250? Нека си говорим реални неща. Ще ти го кажа само веднъж - за тези пари за такъв мотор - ЗАБРАВИ. Спри да мечтаеш. Приятелски съвет. Дори за 3000 да го купиш, не си мисли че ще го пръснеш от каране и ще се отвозиш с него. Виж, да го купиш за 3000 и за още 1000 лева да го направиш и приведеш във вид, в който да пали, да върви и да не се разпадне - да.
    Може и да съм объркал.

Коментар

Първоначално публикуван от Andy Van Der Drift Преглед на мнение
      ..... Моята моторетка е хонда цр 125 и 41 конски сили. .....
      Без да се заяждам, искам да попитам от къде го разбра това ?
      Качвал си го на дино ли, ако ДА какво е променяно по мотора? (да не е 150сс )
      Масово 125-ците са 32-35 коня заводско, мерено на коляновия вал. На гумата - 25%.
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Eндуро 125 не надвишават 26 коня,затова няма как да бъде 41 коня кроса.

Коментар

Kx125 и Cr125 са по 40-41 коня и 30-31KW.
          Става въпрос за моделите над 2001 година.
          Симеон Симеонов - 0878666200
          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
          Suzuki - A way of life

Коментар

Колеги, стига с тия митове и легенди. Ако си вземате информацията от мобилето там мотор под 60 коня няма. КХ500 вади 61-62 коня на задна гума !!!
            125-ца направена на 150 с тунинг глава, резонатор и карб вади около 40 коня.
            Ето ви и една диаграма с малко данни !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HP all motor.jpg
Прегледи:2
Размер:37.4 КБ
ID:5396095
            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Овладейте си конете да не излетите в орбита !

Коментар

На няколко места съм го срещал 41 коня за модели 96-99 г. и затова така съм го написал и аз. Нищо не съм мерил и нямам намерение да меря. За 2001 г. - 42 к.с. В годините няма голямо развитие в конете при двутактовите.
                С биг бор кит, вифорс 3 клапи, по-специален ауспух, някоя и друга тайна вадят по близо 40 на колелата по думи на собственици на картове. Само че се въртят с 16000 оборота при тази мощност и нагоре спада. То е ясно че са ги напили допълнително, обаче ние и на тях не можем да вярваме.
                Може да са 32-34 коня на колелото в напълно изправно състояние. За новите КТМ-чета казват, че вадели максимум 37 конски сили на колелото. За ендуротата съм съгласен, че са около 26.
                Фън да има. Нали в името на тази идея си харчим парите по моторите..... Къде забавление, къде за чист спорт, къде паднеш, пък се ожулиш. Нали вървят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X