Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на ендуро

А може ли да ми предлжите пак до 1300 лева след 1995 година минимум ендуро 125 цц 2т, но икономично. Разход около 4-5 макс да е

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
      А може ли да ми предлжите пак до 1300 лева след 1995 година минимум ендуро 125 цц 2т, но икономично. Разход около 4-5 макс да е
      Няма такъв филм 125 2т да гори макс.5л.

Коментар

Много високи критерий за 1300 лева имаш.

Коментар

Yamaha DT 125 ще ти е добре като за начало.Има ги свестни на твойте пари които даваш.Другия ти вариант,който малко ще вдигне цената е Сузуки рмх 250.Много доволна машинка,94 май бяха ако не се лъжа.Върви бая,лек(по лек е от дт-то) и няма да помислиш за смяна скоро.Разбира се трудно ще намериш читав,но пък знае ли човек.А както старите моторджии ти казват,така и аз БЕГАЙ ОТ КИТАЙСКИТЕ боклуци!!! Айде успех и дано попаднеш на читава машина,каквато и да е тя
          Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Ммм РМХ за тея пари трябва да го вземе от приятел за да е поне малко сигурен че мотора става за нещо. То като цяло какъвто и мотор да е за тея пари си е живо приключение. Препоръчвам да се поизчака малко с покупката докато се натрупат повече финанси, за да няма голямо разочарование. При тези критеии, едва ли има друго правилно решение.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Да де аз за т'ва казах,че ще се вдигне цената за РМХ-а.Най добре послушай Ванката и събери още малко пари.Не бързай!!Мерака е по голям от акъла знам.Казвам ти го от личен опит

Коментар

Не зависи от мен да сабера повече пари. ДО тея пари и това е немога повече то аз тея едвам ще ги дам. Та yamaha dt 125 няма ли да е най-добре. Спееддрифтер каза, че му горяла от 4 до5-6

Коментар

Не зависи от мен да сабера повече пари. ДО тея пари и това е немога повече то аз тея едвам ще ги дам. Та yamaha dt 125 няма ли да е най-добре. Спееддрифтер каза, че му горяла от 4 до5-6
                  Е, хайде да се цитираме по-точно, за да няма недоразумения? Никъде не съм казал, че ми е горяла 4... Гореше ми от 5.5/100 до 8/100 . Всичко е много, много относително- терен, гуми, настройка на карбуратора, филтър, цялостно състояние на двигателя и стила на каране е от голямо значение Едно е да караш по черен път, друго е да се забиеш в някое дере и да бръмчиш един час там без да минаваш км...
                  Yamaha WR 200

Коментар

Вземай си DT,ако питаш мене.Ще ти служи вярно докато не събереш пари за следващ.Аз останах много доволен,макар че съм твърдо против ямахите.За 6 месеца не съм сменил нищо(освен маслото).А и се учих на него..беше ми 1-ви мотор.Катери се доволно,на пътя е добре горенето наистина не помня.Само един кусур имаше,който не отстраних..смесителя за маслото.Така го бяха настроили,че да го гълта като змей горянин .Но може да се запуши и да си наливаш маслото в резервоара директно.Гледах ги вчера...варират от 800 до 1100-200-300.Дано попаднеш на читав и да си джъткаш без аварии(дали по мотора или по теб). Айде с здраве

Коментар

Малко позабравена, но полезна тема
                      Yamaha Dt 125 края на 90-те (по документи 2001) ми гори 5/100 нормално, а с повечко ръчка до 5.7-6/100 макс. само офроуд.
                      Поздрави ! http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=2716&page=4 не си казал?

Коментар

Малко позабравена, но полезна тема
                        Yamaha Dt 125 края на 90-те (по документи 2001) ми гори 5/100 нормално, а с повечко ръчка до 5.7-6/100 макс. само офроуд.
                        Поздрави ! http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=2716&page=4 не си казал?
                        Аз никъде не виждам да пише че му е горял 4 Взимай си ДТ-то и си гледай работата и аз се колебая дали да взема една такава машинка.
                        HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

Колега,аз тръгнах за 3500 лева да гледам мотор,ходих къде ли не из България докато намеря читав мотор.За тези пари аз бих ти предложил сузуки тс125,около 89-90г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X