Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на ендуро

Здравейте,
    до сега не съм се занимавал с мотори ендуро и затова искам да ви попитам няколко въпроса. Първо търся си ендуро до 1500 лева най- много. Искам да е 4 тактово. Над 150 кубика. До сега съм се спрял на 600 кубика suzuki dr, но ми се струват много кубиците. Може ли да предложите някаква марка и модел ендуро. Трябва ми за баири по село, задължително да е 4 тактово.

От: Избор на ендуро

Съжелявам за поста, но може и да от 125цц до 250 цц

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
      ... но ми се струват много кубиците...
      Щом погеда ти е от 150 сс , ще ти дойдат повечко и килограмите
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Еми знам. До сега съм карал мз 150 и симсон ендуро. Ся си търся някакъф 4 такта по ефтин кросов от 125 цц нагоре до макс 250. Може и 125 цц да е, но не и китайка

Коментар

Как ти е теглото и ръста?
          125сс 4Т пък и за 1500лв ще ти доиде слабо ако си над 60кг.
          Иначе DR-ите са хубави, може да разгледаш и Yamaha XT, Honda XL... Намират се за тия пари но не очаквай да е в перфектно състояние.
          Остави си и едни 100 - 150 лева за каска.

Коментар

53 кг

Коментар

Тогава нещо 125 - 200 ще ти пасне идеално.
              Подкрепям решението ти да изключиш китайските цикалки.

Коментар

Не го слушай , взимай китаеца - много е икономичен . Не може да си изтърка гумите преди да влезе в бокса .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                  Не го слушай , взимай китаеца - много е икономичен . Не може да си изтърка гумите преди да влезе в бокса .
                  Ех ама как не мога да намеря някой Китайски спонсор да ми достави мотор и аз да направя тест с който да докажа че ще издържи.

Коментар

С китайското подобие на мотор - говоря за легените продавани в България ще си натъртиш задника преди да изгориш 1 резервоар . А като се върнеш си приготви електрожена и доста болтове и гайки . Преди години , ако си спомняш дойдох до вас през могилата с едно чисто ново китайско АТВ - аз го извадих от кашона . Карах , колкото да не спра и щях да се обърна поне три пъти по път , по който с адреса летя . Окачване тези нещастия НЯМАТ , спирачки също ! Ижът е на светлинни години от това изнемало . На връщане се прибрах по асфалта , защото не ми се рискуваше .

Коментар

Китайски неискам. Някакви предложения още имате ли?

Коментар

Някой няма ли да ми помогне?

Коментар

Re: Избор на ендуро

За тези пари е трудно да намериш нещо читаво,но все пак има,ако търсиш.Търси HONDA XR250(около1994 година),YAMAHA XT250.KAWASAKI KLX250(малко трудно,но са добри мотори).Аз съм фен на SUZUKI,но за тези пари няма нищо добро(забрави за DR600)Нещо такова търси http://motori.cars.bg/m48325 .Успех и най-вече късмет.
                          DRZ 400S

Коментар

Искам до около 1500 лева да е след 2000г. Гледах derbi senda r 125 2005 година. Интересуваме кои мотори да гледам след 2000 година и да са за около 1500 лева. Кои марки ще са най-добре.

Коментар

Не гледай годината,а състоянието на мотора.
                              Погледни Aprilia Rx125, Honda CRM 125, Honda Xr 250, Yamaha Dt200.
                              Последно редактирано от Симеон Симеонов - / Монти /; 24-08-12, 14:51.
                              Симеон Симеонов - 0878666200
                              Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                              Suzuki - A way of life

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X