Здравейте колеги, за всички мотори има изписано но не видях никъде за този модел на КТМ. Ориентирал съм се към него, защото ИМА СТАРТЕР и е нещо между "Силното" и "Слабото" за мен. Много ще се радвам ако ме просветлите закакво иде реч, дали ще си набия голям... трън в задника  понеже ще го взимам нов мотора бих искал да проуча малко повече за него.. Да не стане така след 2 3 месеца да съжелявам за избора си. Попринцип съм голям фен на ЯМАХА, признал съм ги за голяма работа, ама мисля да премина към ORANGE TEAM...
 понеже ще го взимам нов мотора бих искал да проуча малко повече за него.. Да не стане така след 2 3 месеца да съжелявам за избора си. Попринцип съм голям фен на ЯМАХА, признал съм ги за голяма работа, ама мисля да премина към ORANGE TEAM...  

понеже ще го взимам нов мотора бих искал да проуча малко повече за него.. Да не стане така след 2 3 месеца да съжелявам за избора си. Попринцип съм голям фен на ЯМАХА, признал съм ги за голяма работа, ама мисля да премина към ORANGE TEAM...

Коментар