Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM SX 350-F 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM SX 350-F 2011

Здравейте колеги, за всички мотори има изписано но не видях никъде за този модел на КТМ. Ориентирал съм се към него, защото ИМА СТАРТЕР и е нещо между "Силното" и "Слабото" за мен. Много ще се радвам ако ме просветлите закакво иде реч, дали ще си набия голям... трън в задника понеже ще го взимам нов мотора бих искал да проуча малко повече за него.. Да не стане така след 2 3 месеца да съжелявам за избора си. Попринцип съм голям фен на ЯМАХА, признал съм ги за голяма работа, ама мисля да премина към ORANGE TEAM...

От: KTM SX 350-F 2011

Не мисля,че ще сбъркаш в избора си.Консултирай се с Ади Чулев,той има такъв.
    Симеон Симеонов - 0878666200
    Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
    Suzuki - A way of life

Коментар

Новия мотор си е нов няма как да не ти хареса но все пак имай на ум че това е кросов мотор и за ендуро не става освен ако не си много добър карач.Помисли и върху факта че има само стартер и ако се ползва за ендуро то трябва да ти е ясно че ако се озовеш в някое дере и падне акумулатора няма да ти е гот.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Щом си фен на Ямаха за какво си мътиш главата с глупости?
        Че и да даваш пари за нов!!!
        Я си намреи някое полу-ново ВР-че 450 и не си мъчи главата с глупости!!!

Коментар

Хаха ами аз съм обмислчл много вариянти какъв ще е мотора, но нека ви изясня обстоятелствата.. Намирам се в Испания, на остров където има само мотокрос 4 бр трасета с някакви елементи на ендуро.. Тук има къде да се кара ендуро ама не е кой знае какво, апак и аз съм си върл фен на трасетата. Ориентирал съм се към КРОС и много се колебаех между YZ 450F 2011 KX 450F 2011 SX 350F 2011 и 3те ги има в наличност в магазина цените им са 7000 6300 5700. КТМ най вече надделя защото е със стартер и е някакъв хибрид между 250 и 450 и ще ми е интересен за каране. Във БГ не съм срещал много 350ки,само на Ади, ама за неговата съм го поразпитвал, какво може да ми каже всичко е 6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X