Здравейте мотористи харесал съм си този мотор Honda Xl 200R искам да ми кажете + и - намират ли се части и ще ми е добре ли аз съм висок около 175 см и съм 100 кг в момента карам АТВ но искам и мотор имам малък опит с моторите преди атв-то карах минск
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda Xl 200R
Свий
X
-
От: Honda Xl 200R
XL 200 R се произвежда от началото на 80тте до към 95 - 96 като различните години имат доста разлика.
Аз имам XL 500 R които се произвеждат само до към 1985 и да ти кажа с намирането на части вече е доста трудно. Иначе модела много ми допада - лек, удобен за каране, достатъчно мощен и икономичен но вече си отива към "ретро" : )
Преди няколко години с нас се появи един младеж с телосложение подобно на твоето само че моторчето беше XL 125. Когато го взе беше в добро състояние но за съжаление не издържа дълго. Така че според мен е по добре да разгледаш някои по големи модели, с повече мощност и голям върящ момент за да те носят по баирите без да се тормозят.
Може да разгледаш XR600 XL600, XT600, Dominator 650, DR600, TT600... Всички са доказали здравината си с времето, както и идиотоустоичивостта си, доста за разпространени което предполага по лесното намиране на части освен това повечето изискват сравнително малка първоначална инвестиция за закупуване.
Ако бюджета ти е по голям може да разгледаш и модели от рода на Сузуки DRZ 400 или Honda XR 400 които също са страхотни машини.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар