Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съмнявам се в годината на мотора ми.Моля помогнете!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съмнявам се в годината на мотора ми.Моля помогнете!!!

J18X185 DOT 213 JAPAN 289- втори месец, илядо деветстотин 89 година. Последните цифри показват месеца и годината в случая. При моторите от последното десетилетие на миналия век може и да е изографисано по друг начин... Мога да се обоснова ако е нужно. След кратка справка, модела е 1989г, маската на фара е от по предния модел. Честито на собственика

Кой знае колко години го произвеждат това изделие....
    Gnome Rhone AX2 800 1938
    Yamaha XT600Z 1VJ 1986
    Husqvarna Te 510 1989
    Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Да ти кажа честно и на мен ми намириса на 89 набор , но като го видях че е с железни обръчи годината 89 ми се стори малко ранна. А и по-добре да снима и двете капли за да се сравнят - може някоя от тях да е сменена. Ако е мой и е здрав този козел даже и 69-та де изобщо не ми пречи.

Коментар

Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнение
        Номер на рамата: 3ME-00311
        От Мотодинамикс казаха: "дт 125 '89-та е по тая рама...."
        Честито!
        XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Значи, първо искам да ви кажа, че не ме интерЕсува годината на мотора, заЩото го продавам. Аз мотора го купих на скоро 1350 лв. и нарочно го писах толкова много, за да предлагам бартери, ако харесам нещо 250 4т.
          Второ, моторЪТ не може да е 89 година - един приятел имаше 89 година като моя и беше съвсем различен мотор. Казаха ми, че мотор сЪС задна дискова спирачка не може да Е под 90 година.
          Трето, конските сили съм ги писал ей така.Всеки човек знае, че не може да е 35 конски сили!
          И после, благодаря за вашите отговори по темата, но вече не ме интерЕсува, след като чух че е 89 .
          Последно редактирано от viki terzieva; 11-06-12, 18:27. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола, например "не може"

Коментар

Значи, първо искам да ви кажа, че не ме интерЕсува годината на мотора, заЩото го продавам. Аз мотора го купих на скоро 1350 лв. и нарочно го писах толкова много, за да предлагам бартери, ако харесам нещо 250 4т.
            Второ, моторЪТ не може да е 89 година - един приятел имаше 89 година като моя и беше съвсем различен мотор. Казаха ми, че мотор сЪС задна дискова спирачка не може да Е под 90 година.
            Трето, конските сили съм ги писал ей така.Всеки човек знае, че не може да е 35 конски сили!
            И после, благодаря за вашите отговори по темата, но вече не ме интерЕсува, след като чух че е 89 .
            Как да не те интересува коя година е мотора при положение че това ти е въпросът в заглавието на темата,второ като не може да е 89г нали ти казах да снимаш дота на двете капли,и трето още от 88г със сигурност,че даже и по рано може би има мотори със задна дискова спирачка,и четвърто как ще продаваш мотор който е за ремонт,и то на каква цена.

Коментар

Първоначално публикуван от breal1337 Преглед на мнение
              От Мотодинамикс казаха: "дт 125 '89-та е по тая рама...."
              Честито!
              Мотодинамикс ООД, за тези, които не знаят са официалните представители на Ямаха за България. Защо е нужно да гадаем по снимки. Едно обаждане ми коства 1 минута. Питах за какво отговаря на въпросния ВИН и отговорът е в кавичките. Все пак си мисля, че от Ямаха би трябвало да знаят. Предположих, че авторът или възнамерява да купува или вече е купил. Повтарям. Честито!
              XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

...що да кажа след по-по-горното словоизлияние (на собственика)...освен да повторя думите на Ян Хус ...O, sancta simplicitas!!!
                Той човека така реагира, щото сигурно е в шок, че "Козела" или "Козичката" е по-голяма на лазарници от него
                Поне е лесно да поровите в интернедо..при правилно поставено търсене много неща може да научите..също и много глЮпости.

Веднага давам пример с мотоциклет на същата фирма с дискова спирачка изодзадзе, построен е от фирмата 1987 лето господне- Yamaha XT600 2KF/NF

http://www.rallye-tenere.net/Stamb_xt_600_2kf.htm

Не че има връзка с темата, ама е отговор на по-горната версия.

Отделно първата версия на това 125сс моторче е доста по-мощна от наследниците от новия век...е не е 35 малки жапонски кончета, ама са повече от онези горе, та си е плюс. Всъщност за това последното не съм сигурен, но срещнах нейде 30 cavalli, освен ако не е някакъв италиянски тЮнинг...
                Gnome Rhone AX2 800 1938
                Yamaha XT600Z 1VJ 1986
                Husqvarna Te 510 1989
                Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Момчета отавете тая тема вие така само ме дразните!Повтарам аз ще се оправя с мотора и коя година е.Пуснах тази тема защото мислих че има хора който разбират от мотори и могат директно да ми кажат коя година е.Но след това започнаха "Ама ти не че ще правиш ремонт на мотора а защото го продаваш" такаче вече не ми трябва вашето мнение!!!
                  Благодаря се пак вече може да заключвате темата!!

Коментар

Виж пичага , поне можеше да научиш нещо НА ГОТОВО , НО и това не пожела ! Една леля с н-на брой козметични операции и много грим и червило можеш ли и да отгатнеш ЕГН - то само по снимка ? Няколко човека ти казаха какво точно да снимаш , но ти и това не направи ! Искаше помощ - получи я , не е редно сега да се правиш на сърдит . Утре ще ти се наложи нещо друго - тогава с какво лице ще молиш пак ???

Коментар

...Пуснах тази тема защото мислих че има хора който разбират от мотори и могат директно да ми кажат коя година е...
                      Мнението ми е, че знанията ти са НЕДОСТАТЪЧНИ, за да правиш подобен извод (че не разбираме ) Колегата, обадил се вместо теб в представителството на Ямаха България да провери коя година ти е мотора, е дал изчерпателен отговор както за година, така и кои са Мотодинамикс!!
                      Ето ти линк с телефоните на вносителите на Ямаха за България, друг път звъниш и питаш..лесно е

http://www.yamaha-motor.eu/bg/news/index.aspx?id=482914

Ето ти две снимки на такъв мотор, единия е 1989, другия 2003г...познай кой от коя година е. Всъщност е лесно, но разликите са малки. Може да научиш нещо,, което да ти е от полза някой ден...а може и да не ти е..

Gnome Rhone AX2 800 1938
                      Yamaha XT600Z 1VJ 1986
                      Husqvarna Te 510 1989
                      Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Да има тук хора който могат да ми кажат но се ядосах на някой други който са писали просто за рейтинг.Например колегата ПЕШО74 тои ми каза да ги снимам че може да ми кажи аз не се ядосах на него защото той си мълчи и чака да види снимките и да се увери а някой други дирекстно пишат без да мислят.А за номера найстина ще се свъжа с тях и ще им кажа,защото не се знае може би задната капла не оригиналната незнам аз видях само на задната защото се виждаше по добре.Благодаря все.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X