Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избиране на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избиране на мотор

Здравейте на всички !!! Аз съм нов във форума и се интересувам от мотори ендуро.
    Малко история за мен : Имах мотор Ямаха тенере 600 , 1986г. Карах го едно лято , една зима и една пролет. След това влязох в болница за 3 седмици (21 дни ) поради причини къде от мотор каде от празната ми глава и т.н.
    Та след излизането ми след 1,2 седмици се реших да покарам пак, но неможа да запали. Ядосъх се аз и реших да го запаля на бутане ( не стана ), Пробвах и да ме дърпат с кола и стана но много трудно.

Покарах го малко и взе да тече от гарнитурата на главта. Смених я продължи да тече. Пробвах с силикон за високи температури и пак не стана , ядосах се и го продадох

ТВА БЕШЕ ЗАПОЗНАВАНЕТО.

Сега след 2 години искам пак да карам мотор като за миг несъм спрял да мисля за тях и да се обръщам след секи минал индурак покраи мен.
    Мисля , че всеки от нас знае какво е да не си карал известно време мотор и да покараш за едно кръгче. Като слезеш от мотора целия трепериш от кеф.

Та моля даите ми съвет за мотор от 90-та година до към 96 г. на разумна цена . Ще го карам предимно по шусета но когато имам свободно време ще съм по балкана и по полето. За ся гледам доминатор , ДР.

МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ.

Поздрави на всички !!!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X