Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Husqvarna 125

Здравейте колеги!!! Нов съм в offroad-a и съм се запътил към едни ендурута , ето ги и тях : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...421&f1=details , http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...751&f1=details , Искам да ви попитам какви отзиви имате към този модел?
    Последно редактирано от Antonio Nikolov; 26-05-12, 20:48.

От: Huskwarna 125

1-во и двата са ендуро, 2-ро не са 125 кубика и 3-то на тази цена аз не бих рискувал да купя такъв мотор, лично мнение но не изглеждат привлекателно.
    Yamaha WR 200

Коментар

Husqvarna?

Коментар

speedrifter, Видях че и 2-та са ендуро - моя грешка, не видях че има осветление. Моделът е 125 а не кубуратурата, за цената съм съгласен, но в момента съм с доста ограничен бюджет.

Коментар

От: Husqvarna 125

Някога евтиното излиза качествено колкото скъпото.Със зимането на жена и кола(или мотор в твоя случай) всичко е на късмет

Коментар

Първоначално публикуван от Antonio Nikolov Преглед на мнение
            speedrifter, Видях че и 2-та са ендуро - моя грешка, не видях че има осветление. Моделът е 125 а не кубуратурата, за цената съм съгласен, но в момента съм с доста ограничен бюджет.
            Модел 125 няма. Първият е ТЕ610 , и не отговаря на 99г. Вторият е модел ТЕ410 , 95г. е реална за производството му. Съдейки по снимките ,и двата са в окаяно състояние , стойността на евентуален ремонт ще надхвърли продажната им цена. Ако нямаш поне 1000лв. да вложиш в един от двата ,който ще купиш , потърси нещо друго.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

От: Husqvarna 125

Ще се нуждая от малко помощ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X