Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Yamaha xt125x

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Yamaha xt125x

Здравейте,

Преди около година се запалих по моторетките. Покарах няколко пъти из горите едно старо kiwi - enduro 2t 125. Изкарах курса. Почетох из форума и измислих следното

1. Висок съм 172, 65 кг, 37 години
    2. Искам да правя разходки из планините, леко без много зор. може и да покарам и по-шосе, в града за хляб . Но основната идея е планината.
    3. търся леко, сравнително ниско, 4т ендуро.
    4. не очаквам да го карам много или да влизам в страхотна форма. Просто нямам време и фокус за това.
    5. Бях се спрял на хонда CRF 230 L, и подобните модели на Yamaha i Kawasaki. Може би най-доброто WR250 го слагам на заден план заради височината на седалката. Хареса ми и Yamaha XT250 заради външният вид и все пак я сложих по-назад.

Днес един приятел ми се обади, че видял една Yamaha xt125x 2006g 2300lv нов внос в отлично състояние. Притеснява ме факта, че е 125 и че е супермото. От друга страна аз нямам изисквания към хард офроуд. Няма да тръгна да избирам сам мотор, не разбирам от компресии, клапани и т.н. Мотора е проверен, доста нов и просто трябва да отида, да го покарам и да го платя.

Какво мислите? Става ли или да изчакам за нещо добро на 250сс.
    Сори ако това вече е питано сто пъти. Аз бях взел решението за 250 и не четох за 125. А утре отивам да го видя и бързо ще решавам.

Благодаря,

Васко

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X