Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми в избора !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете ми в избора !

Здравейте аз съм въпросния начинаещ и съм на 15 год. висок съм 195 см и тежа 95 килограма.
    Искам да ми дадете съвет какъв мотор да си закупя ендуро или чист крос. Здрав съм в ръцете 125 кубика мисля че ще ми е доста слабо ,клоня към 250 2 такт за крос или 600/650 ендуро може и 250 2 такт ендуро.
    Очаквам вашите мнения и ще чета с интерес

От: Помогнете ми в избора !

1-во. Момче ти си си чист мутант

По темата.Аз лично започнах на 125 сс.Не мога да се оплача от машинката,но прекалено бързо ми умаля.Всичко зависи къде искаш да го караш.С моят вече 8 месечен опит съм избрал гората.Ендуро!!Пробвал съм чист крос кавазаки 250 кдх... не ми хареса.125-та беше 2-ов, а сега минах на 4-ов.Много по добре ми е с 4-ия(Сузуки ДРЗ400е).Спокоен мотор с добри ниски.Екстриймите ги взима лесно,не е нужно да се засилвам както правех с двутактовия.А относно кубиците които си написал горе 600/650 лично мое мнение, са прекалено големи.В гората 400-450 макс.Но всеки човек е различен Ти си бая едър както казах "мутант" за тези години ,и ще ти е лесно с големите кубици и някой по тежък мотор за разлика от мене.177-60 кг съм и 130-те кила на дрз-та са ми идеални.Чакай другите мнения с по голям опит,чети внимателно,избери си писта или гора ще ти е по добре(разбира се винаги може да се съчетаят) и дано си намериш идеалния мотор който ще ти легне на сърцето.И те чакаме в огромното семейство на ендурото Успех!!!
    Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Карал ли си мотор до сега с какви пари разполагаш.Има голяма разлика между 250 2т и 600 650 кубиково ендуро кажи къде смяташ да го караш?
      [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Значи аз мотор съм карал и 125 ми е като детска играчка и располагам с някаде към 2000 лв

Коментар

За твоите килограми и с тези пари който разполагаш може да си вземеш един ХР 600.
          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

еми ако знаетенякой да продава вдобро състояние затези пари предложете

Коментар

WR250, това е мотора,ама за тези пари дори от първите модели не можеш да пипнеш.Търси YAMAHA-TT,TTR,HONDA XT,XR,.SUZUKI DR250 или някой КТМ по-възрастен.Най-добрият вариант за тези при е KAWASAKI KLX250(300R),ама трудно се намират добри екземпляри.
              DRZ 400S

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...363&f1=details

Ей този модел вървят бая добре м/у другото.Карал съм и е перфектен.А и като цена е добре.Може даже да го намериш и до 2000.В с.Енина имаше един който щях да взимам.Беше мн добър и го даваше за 2200.
                Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Колегата sestaka благодаря за инфото но ДР 250 ми е слабичко то е по слабо дори от 125 чист крос
                  Vendettius благодаря и на теб но нещо взех да се отказвам лека полека от 2 такт мотори и това са много пари за такав мотор поне за мен

Коментар

Ами аз мисля че е най правилно да упоменеш къде ще караш мотора за да получиш най правилен отговор.

Коментар

Попринцип аз съм фен на мотокроса ендурото не ме кефи толкова много но понякога ще го карам и на ендуро но повечето пати мотокрос и разходки

Коментар

Този модел на КТМ дали е добър гори ли много потдръжка и тн малко инфо моля

Коментар

Ако питаш за модела на аватара ти то този мотор с твоя бюджет няма как да стане.Другото което е че си си голямо момче и си ти трябва мотор поне 450 кубика.А друг е въпроса как с твойте килограми ще скачаш по пистите за мотокрос.Не ме разбирай погрешно но аз лично толко голям мотокросист не съм виждал.
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Приятел тоя дали няма да ме убие някаде защото аз не съм от много спокойните в рацете и незнам иначе мотора е уникат много ми харесва

Коментар

Колегии някой ако има ето този модел нека даде малко повече информация за него аз разбрах само че много се чупят незнам дали е така затова ви питам и ми кажете ако може цената за консумативите и от какво страдат двигателите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X