Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ на новак ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ на новак ...

Здравейте ,
    От Стара Загора съм и си купих КТМ SX 450 проблема е че съм новак и трябва да потренирам на по- малък мотор да свиквам със съединителя предавките и темподобни.Та ако някой има някой има по - малък мотор (кубатура и коне) например като Симсон , Балкан или нещо от този род и е от Стара Загора или поне региона нека ми пише на e-mail : dimitar.stz@abv.bg или ми звънне на тел. 0885901015 ще си платя колкото е нужно .

Благодаря предварително

От: Помощ на новак ...

Според мен ще ти е доста трудно като до сега не си карал мотор да караш КТМ 450.Доста нервен мотор е.
    [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Защо си купи точно такъв мотор а не по малък и като му свикнеш ,да си вземеш по голям.

Коментар

Начинаещ

здравейте ,
        отстара загора съм и наскоро си купих КТМ SX 450 . Обаче мотора се оказа много мощер. н .Още не съм го карал защото не съм свикнал със скоростите на мотоТа молбата ми е ако някой старозагорски рокер има слабо моторче като симсон или нещо подобно да ми пише .
        Разбира се аз ще платя колкото е нужно , но ще ми трябва най- много за 2 - 3 дена .
        Благодаря предварително ! ...

e-mail : dimitar.stz@abv.bg
        тел. 0885901015

Коментар

Първоначално публикуван от ktm125sx Преглед на мнение
          Защо си купи точно такъв мотор а не по малък и като му свикнеш ,да си вземеш по голям.
          Имах голям мерак за такива мотори и не се съобразявах с цифри

Коментар

А защо пускаш няколко теми? Според мен, вместо да плащаш на някого, вземи един Балкан 50- нискобюджетно возило ( ) хем ще свикнеш със смяна на скорости, хем ще се научиш да ремонтираш, като второто е по-вероятно.
            Yamaha WR 200

Коментар

От: Начинаещ

Писах ти и в другата тема но по-добре продай КТМ и си вземи нов мотор 250 кубика въпреки,че и той не е слаб.Но не е като 450 много трудно ще караш 450 в гората дори и да покараш някой мотор 50 кубика за 2 3 дни,това е лично мое мнение нека по компетентните те да кажат.
              [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Колега , като не се съобразяваш с цифри купи си нещо 125 - 200 см3 / нещо старо и евтино - но да върви без да го ремонтираш / . Покарай го няколко месеца и го продай . Според мен така е по-добре за теб .

Коментар

Според мен продай КТМ и си вземи 125 2т или 250 4т покарай го свикни му и тогава ако искаш пак си вземи КТМ.
                  Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Първоначално публикуван от dimitar_stz Преглед на мнение
                    здравейте ,
                    отстара загора съм и наскоро си купих КТМ SX 450 . Обаче мотора се оказа много мощер. н .Още не съм го карал защото не съм свикнал със скоростите на мотоТа молбата ми е ако някой старозагорски рокер има слабо моторче като симсон или нещо подобно да ми пише .
                    Разбира се аз ще платя колкото е нужно , но ще ми трябва най- много за 2 - 3 дена .
                    Благодаря предварително ! ...

e-mail : dimitar.stz@abv.bg
                    тел. 0885901015
                    Няма за какво да си продаваш мотора,както те съветват по горе.Не се учи на по слабо моторче поне за мен няма смисъл,карай си леко твоя мотор по не-хард пътеки по поляните ако искаш докато му свикнеш.Аз никога не бях карал мотор и си купиш Хонда доминатор 650куб.,нито съм се плашил или от казвал от него просто го по карах по елаш първите месеци.Айде и успех с мотора
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Хвърляй се в дълбоките води и направо се качвай на твоя.Няма смисъл да го продаваш,па да купуваш друг,па после пак да купуваш такъв.Карай го по-полека от начало по лесни участъци и това е...
                      Симеон Симеонов - 0878666200
                      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                      Suzuki - A way of life

Коментар

А екипировка взе ли ? Или ще се правиш на супрмен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X