Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До: Yamaha xt 600-систематизирано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Yamaha xt 600-систематизирано

Здравейте, група, иСкам да ви попитам, имам проблем с една Ямаха хт 600, 92,г Така, както си вЪрви, изведнъж гасне. СпираШ, палиШ и като трЪгне след около 100-тина метра го прави същото. НякоЙ от вас имал ли е подобен проблем и какво е решението?
    Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-13, 16:49.

От: До: Yamaha xt 600-систематизирано

Трябва да установиш дали е бензинов или токов проблемът. Според мен щом го прави на равни интервали е БЕНЗИНОВ.
    Имаш най - вероятно недостиг на бензин в поплавковата камера и приходът на бензин е по-малък от разхода за единица време. Това става от запушено кранче , отдушник на капачката на резервоара или затлачена с боклуци цедка , която се намира над иглата . Като за начало извади маркучето от карбуратора , пусни бензина и наблюдавай струята в едно шише.

Коментар

Един приятел имаше същия проблем , обаче с Каджива елефант 125. Проблемът беше комутаторът.
      Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Говорим за мотори , а не за макарони .

Коментар

Ами аз казвам все пак къкво му беше.....
          Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Здравейте, добри хора , бих искал да узная нещо повече за YAMAHA XT 600 TENERE тази година мисля да си взема или по-специално това лято такъв мотор , 1-вият ми мотор и съм любопитен как се представя в планини и низини , какво да очаквам от това съкровище , какъв виД масла да използвам и всичко полезно за един начинаещ . Благодаря предварително
            Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-13, 16:47.

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki dr 650 Преглед на мнение
              Здравейте добри хора , бих искал да узная нещо повече за YAMAHA XT 600 TENERE тази година мисля да си взема или по специално това лято такъв мотор , 1-вият ми мотор и съм любопитен как се представя в планини и низини , какво да очаквам от това съкровище , какъв вит масла да използвам и всичко полезно за един начинаещ . Благодаря предварително
              Като мотор е не е лош точно за разходки е идеален. Какво искаш да очакваш от него? Маслото с което карах моето ХТ беше MOTUL 20W50 минерално все пак ти решаваш какво ще сложиш може и на Ямаха(yamalube) маслото да му сложиш то се сменя на 2500/3500км. Успех в покупката и води опитен човек с теб да не си патиш после.
              Поздрави !
              Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Чети тези теми, не всчко е специално за ХТ но ще добиеш голямо количество полезна информация:
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=47818
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=31627
                Има и още много но като изчетеш тези използвай търсачката : )
                А тук можеш да разгледаш модификациите през различните години на производство:
                http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Yamaha%203.htm

Коментар

Колега,според мен за начинаещ ще ти е малко голям особено ако ще го караш по черни пътища.Аз самият започнах с 600 кубиков струг и трябва да ти каже че бая зор видях.Не зная колко си голям /аз съм 180 см и 110 кг./но при ниска скорост имах чувство че го нося.После си взех за около година Ямаха 225 сероу и се родих,но той пък ми беше леко малък/карах свит като дърводелски метър/.Сега съм с Ямаха ТТР 250 и съм доста по доволен завирам се и между дърветата с него няма никакъв проблем,така че помисли си внимателно къде и как ще го караш.Надявам се да съм ти полезен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X