Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ендуро мотор до 200 кубика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на ендуро мотор до 200 кубика

Препоръчайте ми някакво моторче трябва ми за черни пътища можеби 125 кубука ще е най-добре с повечко конски сили . 4Т или 2Т за мен няма заначение . Бюджета ми е до 2500 лв . До колкото съм чел във форомите най-добре е мотора да е японски . Ето това моторче ми хареса
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...048&f1=details ,но след като се прочетох ,че гори 5-6 на 100км и е с 10-15 конски сили се отказах . Давайте примери за мотори . Благодаря предварително .

От: Избор на ендуро мотор до 200 кубика

Е то 125 сс колко конски сили искаш да е? Ако някои ти каже че мотора му с такъва кубатура е 40 коня, бъди сигурен че само се опитва да те излъже
    Според мен не е зле да разшириш малко горната граница на кубатурата и да се концентрираш вършу 4-такатови двигатели. Особено ако ти е първи мотор и ще се учиш на него.
    ДР 200 - 250 не са лоши, също така ТТ350 но не се срещат много често. За това пък ТТР-и има в изобилие особено в желаната от теб 125-ова кубатура.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=137332 Колега ето ти един перфектен мотор 50-55 коня ,за цената ще се договорим,ако имаш интерес звани и кажи ,че си от форума всичко е ново + ФМФ генерация

Коментар

Ако искаш перфектен мотор http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=136411 и с останалите пари ще си купиш екипировка.
        Some call it a hobby, we call it a way of life!
        Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Вземи си един ДР 250 ще ти е супер по добре е от колкото някои 2Т мотор поне според мен.Разгледай в Мобиле има доста ДР на добра цена.
          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Аз имах същата дилема до преди седмица.
            Изключвайки цвай тактен машините бях свел избора до Honda XR 125 и Yamaha XT 125.
            4 тактовите 125cc се мотаят около 10-12 к.с и разхода им е смехотворен с доста добър въртящ момент при ниски обороти за кубатурата си.
            2 тактовите като Yamaha DT 125cc например са доста по-нервни за мен, разхода е нормално да бъде x2 но си има специфика на каране.
            Доста машинки от тях покарах в последният месец, къде ли не ходих.
            Ямахата определено ми харесва повече. По-модерна конструкция като цяло от хондата, леко по-шумен двигател и за разлика от нея има стартер и кик старт (манивела).
            Докато не се качих на ето този сбирщайн и моментално разбрах, че това е новата ми играчка!
            CH Racing е май някаква жабарска рейсингова фирма, която е взела рама на Husqvarna и е сложила на нея 125cc двигател на Ямаха.
            Всъщност има си и модел - WXE 125.
            По-лека от другите два модела, окачването е с по-голям ход, по-висока, по-проходима и върви повече от горните модели!
            Това последното може и да е субективна преценка но колкото повече го карам, толкова повече ми харесва.
            Според мен се е получило доста по-добро решение от оригиналните 3 модела.

Днес например направих 130км извънградско до Лъкатник и обратно.
            Току що сметнах разхода - около 2л/100 като не го щадя ни най-малко!
            Като ходя на работа с него през седмицата прави около 3 градско.
            80км/час не са му проблем на пътя но и много повече не може

Зависи какво искаш да правиш с мотора но ако ще го караш повече в гора отколкото на пътя 250cc ще ти бъдат наистина по-подходящи.
            Най-добре ако имаш възможност качи се и тествай максимално много модели от класа, към който си се насочил.
            При мен се оказа, че тези 125cc са идеалният компромис между разход, мощност и проходимост там, до където бих искал да стигна.
            Враг усраине

Коментар

Според мен, няма смисъл да се занимавате. Питал е в четири теми и в никоя не е писал след 1-вия си пост...
              Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X