Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda Xr Suzuki DR Yamaha TT-R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda Xr Suzuki DR Yamaha TT-R

Тези ендура http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...964&f1=details стават ли за начинаещ моторист.Какъв разход имат горе долу който е карал ако може да сподели. Здрави машини ли са искат ли голяма поддръжка.Стават ли за малко по дълги преходи през гора черни пътища и от време на време малко по асфалт.Какво мнение имате за тези от 96 година и по точно за Yamaha tt-r 250 i Suzuki DR 250!Благодаря предварително за отговорите!
    Последно редактирано от boiko73; 06-03-12, 06:49.

От: Honda Xr Suzuki DR Yamaha TT-R

Здравей колега, аз карам Suzuki DR 250 RS трети сезон и съм много доволен от избора си. Мотора е 96г. и е идентичен с DR-Z 250, който започва да се произвежда 2001г., главно за американския пазар. Разхода на мотора е до 4,5л/100км., като разбира се зависи от карането и настройките. Машината е лека (115 кг.) и според мен има достатъчно сила за гората и черни пътища. Лично аз отделям голямо внимание на поддръжката, като за целта не мисля, че разходвам много средства.Модела е сравнително рядък и срещам известни трудности при покупката на части и консумативи! За по-дълги преходи, честно казано, не е много подходящ.

Коментар

Аз съм с Dr 250 rs, също и за 5 месеца не съм имал никакви проблеми. Според мен, който и от 3те да избереш са перфектни за начинаещ Попринцип се избира най-запазения от която и да е три марки

Коментар

Аз пък бих казал, че за още малко пари отгоре може да си купиш Сузуки ДРЗ 400 Е или К. Нищо, че е по-силен, за начинаещ е супер. Аз не бях карал никога мотор, това ми е първият и съм много доволен, а пък се учих сам да карам, съвсем сам имам предвид. Не е толкова агресивен като WR 450, например, но пак има много мощност, все пак го дават да е 49 конски сили. Става и за дълги преходи, харчи супер малко гориво. К версията е доста лек, но пък ще се счупиш да риташ в началото, ама после пък, като свикнеш, няма да ти прави впечатление. Отделно от това е по-нов. При правилна грижа за подръжка едва ли ще даваш повече пари отколкото за някоя от тези 250тки. Разбира се всичко е въпрос на пари, за ДРЗ ще ти трябват още 1000 лв., но пък съм сигурен, че ще си го караш с голям кеф и няма да се замисляш дали да не смениш 250тката с нещо по-мощно. А бе то има много писано по тези въпроси, но да споделя моите впечатления. Прочети многобройните теми и мнения изписани по въпроса, който те вълнува, защото въпрос като "колко харчи" е едно от последните неща, за които да мислиш. Ендуро карането е специфично, не е като да караш кола, за която разхода на гориво си е важен. При всички положения пълниш резервоара и караш, ще ти харчи толкова колкото му сипеш! Аз преди да си купя ДРЗ-то съм чел и препрочитал темите тук поне година и половина и в резултат на това стигнах до моя избор. Не че са лоши тези моторетки, за които ти е въпроса, но ако имаш възможност да отделиш/събереш още пари помисли и за ДРЗ 400.
        Успех с покупката, каквото и ендуро да си купиш няма да сгрешиш , я виж тук, колегата как се забавлява http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%F2%F0%E8%F7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X