Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДИЛЕМАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДИЛЕМАТА

Здравейте, искам да ви попитам нещо сериозно важно за мен. То че има разлика кой как кара и къде най–вече, и най-важното колко може да си позволи за поддръжка и т.н., колебая се кое да избера ВР 400 или ТТ 600Е . Цената на ТТто е 2500 и е в отлично състояние- 2000г първа регистр., инак е '97г модела, мисля ! ВРа 400 е '00г и както всеки си хвали стоката : – Няма забележки по окачване и двигател , струва 3000 и е с супермото капли -гуми...то трябва да се бръкна и за още някой лев и за нормални мотокрос капли и гуми - което ми става още сиг към 400лв- ако ги намеря по изгодно...... . Така : различното е в парите и визуално, че Вра е по хубав, нов и по лек!!!- не е малко. Искам да знам като цяло сигурно и частите за него дали са мн по скъпи или в нормите - все пак уж Ямаха са с по-нормални и достъпни цени на различните консумативи-части от другите Марки мотори. Мисля, че поне 80% съм по гората, но ми харесва и да съм на асфалта- другите 20%. Искам да знам по ли е капризна и с много ли ВР400 от ТТ600Е и да чуя и вашите мнения по моята дилема измежду двете машинки. Много ли по скъпо би ми излезнало да имам ВРа от ТТто. Благодаря ви предварително. Надявам се , че няой ще пише....

От: ДИЛЕМАТА

Моето скромно мнение е ,че щом ще караш много в гората ,взимай по лекия мотор.Колкото до поддръжката,това си е въпрос на късмет.Да не забравяме ,че купуваш мотор на старо и колкото добре да изглежда ,не се знае вътре как е.
    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

От: ДИЛЕМАТА

Колега вр-400 съм имал няма да коментирам че този мотор става за всичко освен траял и мотокрос.Цени мога да ти кажа масло 19лв литър,ангренажна верига 40,сегменти 50лв,бутало 100 и нещо беше. Обслужването на предницата е около 100лв включва всичко ремонтния комплект за линковете е 140лв и тн. сега вече дали е скъпо или не всеки сам си преценява за себе си .Успех.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X