Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Gilera RC 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Gilera RC 600

Става въпрос за мотор от 1991/2. Явно е прекалено мощен за мен, но сделката си я бива - ~2000лв. Остава въпроса дали се намират части и за какво са подходящи за каране - ендуро, крос или какво? Така като гледам колко е висок мотора...

До: Gilera RC 600

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
    за какво са подходящи за каране - ендуро, крос или какво?
    Пич, като ти чета въпроса оставам с впечатлението, че си нямаш въобще прадстава от ендуро, крос и пр.
    Как тоя параход ще да иде на крос!?
    Да си пишем глупости тук е излишно! Предложението ми към теб е да се поразровиш, да се поинтересуваш малко за тези спортове. Прочети темата на Ива за "Какво ендуро да избера" добий поне малка представа за възможностите на различните мотори и давай тогава с по-стегнати въпроси.
    Не се засягай, просто се опитвам да ти помогна и да те насоча.
    Успех!

Коментар

Не се засягам, просто питам. А и определено НЕ разбирам от ендуро или крос. Машината ми е странна -висока е, тежка е, много кубици... абе не съм наясно за какво става... за това питам за какво е подходяща. Явно не е за първи мотор, но все от нещо трябва да почна. Не искам да си купувам някакъв звяр за една кола пари... просто ще е загуба... ще скапя горката машина от лошо каране и първи стъпки в поддръжката. Въобще искам да е нещо по ефтино. Това е единственото предимство на Gilera-та... Ако някой е карал такава да си сподели впечатленията.

Коментар

Не разбрах купил ли си го вече или тепърва ще купуваш.

Ти явно още не си наясно за какво ти трябва мотор. Първо си изясни какво ти е интересно. Дали Кроса, дали ендурото или преходи.

Според мен този мотор е добър за разходки по черни пътища. Но за по-сериозно ендуро е доста тежичък.

Първоначалната цена на този мотор е ниска, но части за Джилера се намират трудно, а и са по-скъпи от колкото на масовите японски аналози
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Благодаря, точно това исках да знам... за частите - въобще има ли възможност да се доставят такива? Става ли за дълги преходи - асвалт / черен път? Изглежда доста висок... и нещо като супер мото.

Коментар

...
            Супермотото е с гуми като на шосейните мотори.
            Това си е тежко ендуро (навремето може да не се е смятало за толкова тежко)
            За частите не мога да кажа.

bullet_pk е бил доста "обстоятелствен". Ако не се намери някой, който да е карал такъв мотор поне две години, всичко ще са само слухове... а и на тези години мотор... дори и със супер отзиви да е - пак може да е гробница.
            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Аз съм карал такъв мотор,и не е нито много тежък нито много лек.Става и за пръв мотор ,но не ти го препоръчвам защото ще имаш проблеми с намирането на части .И още го има един приятел но намиране на части е почти невъзможно.По добре послушай по знаещите и вземи нещо японско.Успех
              878940653

Коментар

Благодаря за отзивите, явно ще трябва да събера още някой лев и да се ориентирам към японски мотор.

Коментар

хи хи хи ,таман щях да питам за една XRT 350,ама явно няма смисъл!! Аз карам една yamaha xt 225 -serow,мисля да я махам и да си закупя нещо малко по-голямо за среден off-road ама явно gilera-ta няма да е !!) какво ще кажете за TTR-250 ?A нещо друго-старичко и здраво!! Благодаря предварително!!

Коментар

От: Gilera RC 600

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                    Става въпрос за мотор от 1991/2. Явно е прекалено мощен за мен, но сделката си я бива - ~2000лв. Остава въпроса дали се намират части и за какво са подходящи за каране - ендуро, крос или какво? Така като гледам колко е висок мотора...
                    някои случаино да знае какъв разход на гориво дават Gilera RC 600 Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X