Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DRZ 400, Yamaha Wr 400,426

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki DRZ 400, Yamaha Wr 400,426

Здравеите колеги решил съм да си продавам мотора хонда мтх 125 и да минавам на нещо 4 тактово и се чудя между 3 посочени мотора по горе. Интересува ме кои е по добър предимно за гората, колко горят,колко са тежки,също поддръжкаата каква е освен масло,маслен филтър ,пиниони (например на кои е по ефтина).И къква е разликата между двата модела Yamaha wr 400 / 426. Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите на въпросите МЕРСИ предварително.
    Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

От: Suzuki DRZ 400, Yamaha Wr 400,426

wr400 е класиката по лек но drz400E по тежък но за сметка на това има стартер и е много надежден и здрав мотор за 426 според мен не ти трябва лично мое мнение не искам да споря с никои успех с избора.

Коментар

...аз съм пристрастен към СУЗУКИ-то!Мощен мотор,подходящ е за твойте намерения,които си споменал.Иначе поддръжката според мене е долу-горе равностойна,на консумативите имам впредвид-масло,филтри ит.н.Ямаха не съм имал,немога да коментирам.Но преди всичко зависи от бюджета ти!Успех и късмет в избора ти,колега!
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Колега и трите модела са добри, затова в твоя случай е важното на каква индивидуална оферта ще попаднеш. Не съм специалист по горите, но от това което зная бих подредил моделите в следния ред:
        1. WR 400
        2. DRZ 400
        3. WR 426
        Относно консумативите и поддръжката подкрепям мнението на колегата професионалиста
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Горят колко твоя, а като сложиш и маслото ще изязат даже по-икономични. По-тежки са всичките. 426 го изключи от списъка , поради ред причини-обществена тайна е. ВР 400 читав да намериш клони към минус безкрайност.

Коментар

Мерси за полезните отговори колеги.

Коментар

+1 за DRZ 400

Коментар

Колеги да спомена и едно друго нещо лятото чат пат вечер ще се кара и по пътя (асфалт) защото си излизам с мотора. Има ли нещо неподходящо освен гумите защото по принцип ще карам по гората и ще са таралежки.

Коментар

внимаваи с спирачките и с навиването на дясната дръжка

Коментар

Нищо страшно няма да караш със таралешки по асфалт - само не трябва да му подаваш повече газ, че заминават бързо гумите.
                    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                      Нищо страшно няма да караш със таралешки по асфалт - само не трябва да му подаваш повече газ, че заминават бързо гумите.
                      Колега внимавай, че с повечко газ на асфалта не само таралежките ще ти заминат
                      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X