Здравеите колеги решил съм да си продавам мотора хонда мтх 125 и да минавам на нещо 4 тактово и се чудя между 3 посочени мотора по горе. Интересува ме кои е по добър предимно за гората, колко горят,колко са тежки,също поддръжкаата каква е освен масло,маслен филтър ,пиниони (например на кои е по ефтина).И къква е разликата между двата модела Yamaha wr 400 / 426. Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите на въпросите МЕРСИ предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DRZ 400, Yamaha Wr 400,426
Свий
X
-
От: Suzuki DRZ 400, Yamaha Wr 400,426
...аз съм пристрастен към СУЗУКИ-то!Мощен мотор,подходящ е за твойте намерения,които си споменал.Иначе поддръжката според мене е долу-горе равностойна,на консумативите имам впредвид-масло,филтри ит.н.Ямаха не съм имал,немога да коментирам.Но преди всичко зависи от бюджета ти!Успех и късмет в избора ти,колега!HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Колега и трите модела са добри, затова в твоя случай е важното на каква индивидуална оферта ще попаднеш. Не съм специалист по горите, но от това което зная бих подредил моделите в следния ред:
1. WR 400
2. DRZ 400
3. WR 426
Относно консумативите и поддръжката подкрепям мнението на колегата професионалистаSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Горят колко твоя, а като сложиш и маслото ще изязат даже по-икономични. По-тежки са всичките. 426 го изключи от списъка , поради ред причини-обществена тайна е. ВР 400 читав да намериш клони към минус безкрайност.
Коментар
-
Колеги да спомена и едно друго нещо лятото чат пат вечер ще се кара и по пътя (асфалт) защото си излизам с мотора. Има ли нещо неподходящо освен гумите защото по принцип ще карам по гората и ще са таралежки.Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004
Коментар
-
Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнениеНищо страшно няма да караш със таралешки по асфалт - само не трябва да му подаваш повече газ, че заминават бързо гумите.SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар