Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CZ cross

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CZ cross

Здравеите на всички пиша от името на един приятел, човека мисли да закопува ЧЗ крос 250 ако може някои които е имал вапросната машина да сподели мнение билото позитивно или негативно, благодаря предварително.

От: cz cross

Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнение
    Здравеите на всички пиша от името на един приятел, човека мисли да закопува ЧЗ крос 250 ако може някои които е имал вапросната машина да сподели мнение билото позитивно или негативно, благодаря предварително.
    Вето вето момченцееее!! Бая ремонти ви чакат! Ама то от там се тръгва. Успех!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ми аз още не съм го закупил така че може да се разубедя след ващти мнения

Коментар

Колега обади се на това момче Тимо се казва тои има едно за продаване със подобреня от негова страна че е мераклия 0886578920 тои не го е пускал за продаване но си взе ямаха и не го кара
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Аз съм имал и 516 и 514 ,за времето си когато нямаше друго можеби, но това е мотор който не става за ендуро нито за нищо май.Чичко Фър е прав приготви се за ремонти и то чести.Аз за моето 125 преди време съм чакал повече от 6 месеца за едно бутало и накрая го донесаха от Полша .По добре си вземи едно МЗ и си го преправи по добър избор ще е .
          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

От: CZ cross

Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнение
            Да ти кажа и аз!
            Карал съм на времето 250сс и дори щях и да купя едно ако не се беше счупило.
            За вемето си както казва pepimotos може би!
            Но както би казал "Гацо Бацов " сега, тАва е баце пълен пУстинЯк.

п.п. Но както е казал и Чичко Фър от там се почва,или поне преди така беше.
            Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 13-11-11, 17:45. Причина: грешка!
            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

От познати знам какво представлява тази машина.Всички ремонти са по график днес това,утре онова .Не си струва да си дава момчето парите за това ЧЗ просто искам да ти кажа че ЧЗ-тата и китайските мотори са по-опастни и от мафията имай го на предвид

Коментар

Благодаря за вашете мнение вече съм сигорен че това не е мотор за мен.Благодаря за изкрените мнения!!

Коментар

Абе навремето си бяха мотори- нямаше други...
                  То и ладите бяха коли като нямаше друго...
                  Прекалено стари са и се трошат- по често сменяш бутала от свещи...
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

http://www.countrycross.sk/clanky/15...nskeho-gigantu Нещо интересно за почитателите на марката ЧЗ.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Счупелници или не, те са част от историята
                      Благодаря за готиния линк
                      Истината е че това е кросов мотор създаден за "трасе" или по точно тогавашните разбирания за такова
                      Като всеки кросов мотор, надеждността му е колкото да завърши манша
                      При цени около 500лв получаваш шанса да усетиш изживяване, което няма да збравиш макар и едно кратно в месеца примерно
                      Ижовете горят нищо сравнение с него, като добавим и скъпото масло без което неможе, мотора се превръща в експонат
                      И все пак това е мотора които няма еквивалент от МЗ
                      Това е и мотора който може да те тласне напред или да те откаже напълно, но всичко зависи от нагласата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X