Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4 тактово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4 тактово ендуро

ЗдравеЙте, колеги, от доста време мисля да си продам мотора (хонда мтх 125) и да премина към 4- тактово ендуро. Мисля да е нещо около 400 и 600 като ДРЗ,КЛР,ХТ,ХР . До сега, коЙто съм питал, всеки казва ДРЗ, но единственото нещо, което ме спира, е цената. А 600- тките са по-евтини. Разполагам с 2000лв и се чудя какъв 4-тактов да взема. Кажете си мнението и вие впечатленията от различните модели, и така .
    Последно редактирано от viki terzieva; 09-11-11, 17:36.
    Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

От: 4 тактово ендуро

За 2 пари вероятноста да вземеш дрз или хр клони към минус безкрайност, освен ако не е в движение. Ако ще караш предимно в гора , по-добре се откажи от 600 , а се насочи към нещо 250 или 350 кубика. Аз ти препоръчвам японска марка. Която и да вземеш няма да сбъркаш, ако е в прилично състояние естествено.

Коментар

Да и аз гледам да е японска. Предимно ще се кара в гората. За 250 4 тактов ми се вижда малко.

Коментар

Според мен един КЛХ 250,няма да ти е зле.
        Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

За дрз чувам много добри мнения, пък и братовчеД ми има дрз и още едно момче, с което караме, също има дрз и двамата са доволни много пък и казват, че поддръжката била еВтина. Но от дрз ме спира само цената. А 600 за гората не става, казвате .
          Последно редактирано от viki terzieva; 09-11-11, 17:37. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

Ами зависи какво разбираш под ''гора'',не че не става,но е доста тежък,от там идва целия проблем,макар че в нашата група има момче което кара КЛР 600 85-та година и го кара като колело,всичко си зависи от човека,но щом не си карал,600 ще ти е тежък..........абе тежки стругове са тежи 600.....
            Yamaha Yz450F
            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

600 стотка съм карал 3 пъти Ямаха хт видя ми се добре но наисти е малко тежък.

Коментар

Аз карам ТТ350 , доволен съм за горско мотаене , в момента съм се насочил към по-мощни и нови варианти , ако имаш интерес пиши , по принцип го продавам .

За това става въпрос : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119417
                Последно редактирано от viki terzieva; 09-11-11, 17:37.

Коментар

Мерси за предложението, колега, но мисля да взимам 600. Колеги, кажете нещо, ако може, за Кавазаки клр 600 Хонда хр 600 или Ямаха хт 600. Предимно съм се насочил към КЛР 600, но не знам дАли е наЙ-добрият вариянт от 3-те модела.
                  Последно редактирано от viki terzieva; 09-11-11, 17:38. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
                    Мерси за предложението колега но мисля да взимам 600. Колеги кажете нещо ако може за Кавазаки клр 600 Хонда хр 600 или Ямаха хт 600.Предимно съм се насочил към КЛР 600 но незнам дъли е наи добрият вариянт от 3 те модела.
                    Най-добрия вариант от трите е XR, но той е в друга категория. XT и KLR са по-слабички.
                    Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
                      Мерси за предложението колега но мисля да взимам 600. Колеги кажете нещо ако може за Кавазаки клр 600 Хонда хр 600 или Ямаха хт 600.Предимно съм се насочил към КЛР 600 но незнам дъли е наи добрият вариянт от 3 те модела.
                      Категориите са : ХТ, ХЛ и КЛР . Това са по-туристически и по-тежки ендура. И съответно : ТТ,ХР и КЛХ. Това са по-спортни и по-леки ендура.

Коментар

Не мога да се сетя причина , за закупуването на мотор с голяма кубатура и маса, в клас ендуро, освен ако не е за туризъм . Поразрови малко форума , и ще разбереш за какво говоря , и то от личен опит. А и по цените ще се усетиш че нещо не е както трябва - 600 ките са най-евтини .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X