Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за "Кавасаки КМХ 125"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за "Кавасаки КМХ 125"

Здравейте колеги, някой ще дадели мнение за "Кавасаки КМХ125" наскоро се сдобих с такъв и по точно какви са недостатъците му. Благодаря предварително.

От: Мнение за "Кавасаки КМХ 125"

Във нашата скромна група има такава моторетка, от първите произведени от модела. До сега единствения проблем който направи е следния: От касетата на съединителя взима движение една двойна зъбчатка, която върти баланс. вал. Тази двойна зъбчатка, е монтирана върху гумена втулка най-вероятно за да прекъсне вибрациите от баланс. вала към касетата, втулката се скъса и едната зъбчатка спрямо другата превърта. От там се нарушава зацепването на баланс. вала, спрямо колян. вал и се получават ЗВЕРСКИ вибрации. Решението което уж беше временно, но остана за постоянно е като махнахме двойната зъбчатка, и така до днес .
    Друго което забелязвам е, че трябва да се кара със по-малка гума от 110/90/18, защото много събира кал и блокира, а по-малък размер ''таралежка'' е трудно да се намери. Иначе приятен мотор за разходки, малък разход, меко окачване не хаби гуми, вериги, зъбаци. В общи линии като за първи мотор, за А-Б във ендурото-става.
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Здравей колега,като цяло си взел супер моторетка лично за мене са слаби като кубатура и аз съм заклет враг на 2-Т машините,обаче лично за КМХ като модел,двигателите са им кучета.Един приятел кара такъв и излезе много сполучлив,за три години една свещ и сменяния на маслото и мотора е перфектен.Между другото и аз от един майстор пак съм слушал за този проблем с касетата на съединителя който ти го е описал по-горе,колегата.Пожелавам ти безаварийно каране!Успех!

Коментар

От няколко опита и проби с различни размери задни гуми, установихме, че на КМХ-а 125 най му пасва кросова (таралежка) гума със размер 100/100/18. Доста място има между гумата и шарнира и не набира кал, като със 110/90/18.
        Силата е нищо без контрол.

Коментар

Колегата maki449 е прав! Две години карам KMX 125 88г. с гума 100/100/18 и съм много доволен! За този период сам сменял само маслото на двигателя,гуми, лагерите на главините и лепих маншона на карборатора!!

Моето мнение: За първи мотор е перфектен!!!

Коментар

Идеален е много съм доволен! Заслужава си
            eat my dust

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X