Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вашто мение за това КАВАЗАКИ ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вашто мение за това КАВАЗАКИ ?

Задравейте, отново колеги.
    Днес си харесах това Квазаки клх R 250 кубика 98г./по документи било 96г/ 4 тактов със стартер, регистрация и застраховка.
    Моля за вашто мение като модел и година приблизително какви пари стува.
    Като техническто състояние иглежда много добре до колкото аз мога да преценя.
    Пълнени амортисьори, сменени сегменти и сменен крабуратор, който бил за по голям мотор, за да въри повече (има снимка) така бил 30 к.с.
    Продавача ми е НЕ много близък приател, но ми дава към него и бонус яке Кавазаки, резевни накладки и тапа за ауспуха- да не вдигал много джамборе градско.

Благодаря ВИ предварително за ваште мненията - наистина ще са ми от полза
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от DOBERMANN®; 11-05-07, 18:38.

Re: Вашто мение за това КЛАЗАКИ ?

Не е ли Кавазаки ?
    B+

Коментар

Re: Вашто мение за това КЛАЗАКИ ?

е случвяа се хаха..
      и все пак вашто мнение колега?

Коментар

Re: Вашто мение за това КВАЗАКИ ?

Моето мнение е, че това е KLX 250 ...

Ето много мнения

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3296
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Благодаря ви колега, да мотора наистина е КЛХ сега с сетих, но темата от линка ви е малко оскъдна
          Все пак очаквам и други мнения.

Коментар

Колега това не е KLX250R !!!Този "R" модел се произвежда само три години:94,95,96. Това което е на снимките е нормалния KLX250. Разлики те най-общо са ,че "R" е спортната версия:по-големи пружини и обърната предница,събира 0,5 литра повече охладителна течност,друг заден амортисьор с настройки,промени в предавателни числа,няма мига4и,стоп и степенки за втори човек .........и най-важното KLX250R e 104 кг. !!!
            Огледай го внимателно ,има нещо гнило щом лъже с модела ,сигурно и годината не е обявената!
            EXTREME

Коментар

Колега много ви благодаря за отзива.
              Иначе този мотор също няма степенки за втори човек, за предавателните числа няма как да разбера какви са
              По важното за мен е дали е 96 или 98 година... И най вероятно е 96 след, като ми казава че по талон е 96 би трябвало да е R.
              Но ме интересува, като цяло дали са здрави и как са при офролд.
              Четох в друга тема, че имало части за тях.
              И кое им етака да се каже слабото място?

Коментар

на каква цена го дава и тва с карба не ми харесва ако щего зимаш искаи си и стария
                Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

ЩОМ НЕ Е Р не значи задължително че не е след 96 та -и от по шосейната версия са се произвеждали през тези години които и Р а просто -това е друга модификация

-виж какво пише на джантите

която година пише там значи модела е от следващата година..ако е след 06 ти месец -и от същата ако е преди 06 ти -това е в най общи линииосвен ако не е внесен от япония-тогава по някога и 05 ти месец да пише пак е от следващата година модела -макар че при клх са почти няма значение коя година е защото не е обновяван кой знае колко модела през годините а просто си го произвеждат ..така че гледай състоянието

..иначе съдейки от снимките -мисля че този мотор е един доста добър екземпляр -при това е оборудван и със стартер -а и като го гледам така -това е внос от япония -модел за техният пазар те са малко по различни и ето -има си и стартер

Коментар

Мотора не е лош.Сега остава да кажеш и кви пари му искат .
                    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                    Суперскан България www.decbg.com
                    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Колега, за тоя модел незнам, но карам трети сезон KLR 600. Супер машина е. Единствения мотор в групата, който не е създавал никакви проблеми (с изключение на една спукана гума), а караме здраво! Всичко е до КЪСМЕТ!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                        Мотора не е лош.Сега остава да кажеш и кви пари му искат .

отново ви благодаря за меннията
                        ами то аз главно за това пуснах темата искат му 4000лв. с бонусите, за които писах по горе.
                        Струват ми се малко можко но пък щом казвате, че мотора е добър...?
                        Честно казано намерих и по евтини подобни с по голяма кубатура, но по стара година.
                        Този (от снимката) който ми го предлагат пак е от познат човек. Пред дилема съм..

Коментар

Ако питаш мене по-добре си купи Кавазаки. За тея Квазаките съм чувал лоши работи. Сори за оффтопика, но просто не се сдържах, квазаки звучи много яко.

За мотора: наистина изглежда много добре на снимки само виж дали можеш да му смъкнеш 100-200 лв.
                          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

zdraveite dobreman kade gi atrsi6 kawasacitata v mobile li za6ttoto i az iskam takav da zema no do 3200

Коментар

..ами колега "дивеч" ако питате конктретно за този мотор - той не е от мобилето от приятел е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X