Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мотор да избера и какво да очаквам ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой мотор да избера и какво да очаквам ...

Здравейте колеги! Такаа реших да си закупя мотор.Този път съм се спрял да 2т машина.От рода на Honda Cr 250 , Huskwarna 250 , Kawasaki Kx 250 , и най-вече Ktm SX 250 от Yamaha съм се отказал.
    Значи какво инфо можете да ми дадете , кой е най-добрия избор , какво да очаквам и какво да гледам най-вече при покупката.Как им върви поддръжката (цени) много ли са капризни.Говоря за години от 94г. до 97-98 макс.

П.п Мотора ще се кара любителско.
    三菱帕杰羅
    Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

От: Кой мотор да избера и какво да очаквам ...

Вземи нещо японско
    Защо си се отказал от Ямаха ?
    Yamaha WR 200

Коментар

Причината са финансите ... и на мен ми се иска но ...
      Макар че като разгледах изпада някоя тук/там.
      三菱帕杰羅

Коментар

Какъвто и да вземете , отваряте го и си правите ремонтче, защото всички "перфектни" мотори в продажба ,всъщност са добре скрити "гробове" , освен ако не е бил на приятел или познат и имате инфо за машината... просто е задължително отваряне на двигателя и проверка , гарантирам че ПонЕ буталото ще е за смяна! Прекалено малко са коректните хора които продават добри машини или поне ще ви кажат защо го продават , какво трябва да се направи по мотора и т.н. Успех!
        п.п. за годините които сте писал , бих заложил на Хонда ...
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
          ...
          Аз пък бих изключил КТМ и Хускварна. Макар че основното което би било важещо е състоянието на машината. Иначе съм съгласен с Юргана.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Емии значи колеги за момента съм се спрял на Kawasaki Kx 250 и KTM Sx 250 , до няколко дни ще се похваля , живот и здраве.
            П.п Благодаря за информацията.
            三菱帕杰羅

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
              Емии значи колеги за момента съм се спрял на Kawasaki Kx 250 и KTM Sx 250 , до няколко дни ще се похваля , живот и здраве.
              П.п Благодаря за информацията.
              Частите на КТМ за налични в Паразджик и са на цени на спанака. А това че има по силен двигател, по читави Брембо спирачки, хидравличен съединител Магура, и по добро окачване от кавазаки-то.. майната му.

Коментар

При тези машини всичко е късмет. КТМ SX е една страхотна машина аз лино се бях ориентирал към такава но в последствие си взех кх125 2002 година и съм доволен. Но да, както колеги по горе са писали а и самото естество на 2Т машините е такова. Че като го купиш може да го покараш месец два , но най-добре вземи нещо на прилична цена. Не винаги скъпото значи качествено.Приготви още 500лв и му направи една пълна профилактика (бутало , лагери семеринги, съединител, масло и семеринги на предницата , накладки масла ... е може и да не ти стигнат но ако си правиш сам обслужването мисля, че ще се вместиш ) за да си сигурен , че ще ти служи вярно.

п.с. Един приятел продава читав и поддържан РМ 125 2001 година реална в митническата декларация мисля , че пишеше 2005 или 2006 на цена към 2400-2500 мисля ,че ще го продаде. Ако проявиш интерес пиши на лично но гледам , че си се ориентирал към 250сс. Успех с покупката

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                  Какъвто и да вземете , отваряте го и си правите ремонтче, защото всички "перфектни" мотори в продажба ,всъщност са добре скрити "гробове" , освен ако не е бил на приятел или познат и имате инфо за машината... просто е задължително отваряне на двигателя и проверка , гарантирам че ПонЕ буталото ще е за смяна! Прекалено малко са коректните хора които продават добри машини или поне ще ви кажат защо го продават , какво трябва да се направи по мотора и т.н. Успех!
                  Много си прав колега, малко са честните хора но ги има, уверих се при последната ми покупка, Вл. Димитров се казва момчето, от Плевен пистов състезател е и приятелят му Пламен който му потдържа и прави моторите ми обясни всичко за мотора, и каквото ми каза това беше, мотора е наистина перфектен и такива точни хора виждам може би за първи път. Аз съм купувал и продавал много мотори и бях свикнал на приказки да не вярвам, но в този случай не беше така.Мотора не е нещо особено но аз със мойте години точно такъв си търсех, но в случая това не е толко важно, евала на такива хора. А ето го и моторчето ХОНДА FMX 650.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:51313682882036676_2.pic.jpeg
Прегледи:1
Размер:97.9 КБ
ID:5300086
                  При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

FMX е кротък псевдо supermoto-мотор, но пък е готина гъзария. От СОТ-а много ги карат защото са ужасно корави, ако се поддържат добре. Да не останеш с погрешно впечатление от думите ми - това е мотор, който лично аз не бих върнал Ще ти носи приятни усещания със сигурност - със здраве да си го караш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X