Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде още един европеец ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде още един европеец ...

Интересно става на европейския пазар...
    Дали ще се окаже сполучлив избора за европейски мотор решете сами...
    ЦЪК ТУК

Re: Хайде още един европеец ...

Е сега вече си *** мамата , конкоренцията става много голяма при този клас ендуро , след като и Кавазаки пуснаха 450 , сега и БМВ , накрая остава и МЗ да пуснат 450 и ще стане мазало на пазара . Дано поно това подпомогне за понижаването на цените им , че да са по-достъпни на пазара ... Тази година ще видим доста екшан в този клас , че честно ви казвам това червено и оранжево вече ми втръсна
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

БМВ пак са измислили нещо което го е нямало досега като концепция. Много ме кефят тия хора. Бъдещето ще покаже доколко идеите им са практични. Аз им желая успех.

Забележете как са успели да направят един 450 кубиков 4Т двигател да изглежда като 125 кубикова 2Т кросарка
      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
        Е сега вече си *** мамата , конкоренцията става много голяма при този клас ендуро , след като и Кавазаки пуснаха 450 , сега и БМВ , накрая остава и МЗ да пуснат 450 и ще стане мазало на пазара . Дано поно това подпомогне за понижаването на цените им , че да са по-достъпни на пазара ... Тази година ще видим доста екшан в този клас , че честно ви казвам това червено и оранжево вече ми втръсна

нека да има повече марки и по-голяма конкуренция, от това може да спечели само потребителя, макар че ние в БГ несме точно в онзи белия свят все още
        а що се отнася до МЗ те си имат съвсем прилични ендуро и шосейни модели модели http://www.brmc.co.uk/mzmainpage.htm
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Наистина добре са го докарали ...

Чудя се кой е измислил двигателя - на Ф-650 не беше техен, а по поръчка - дали и сега е така?

Иначе и двигателя ми се вижда много незащитен отдолу ... по-скоро като за крос отколкото за ендуро?

И "кокалите" на амортисьора отзад... не са ли прекалено бизо до гумата? май лесно ще се затлачва
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Дам интересно изглежда, рамката нещо не ми харесва, ама пък сигурно е много лека, нещо защитата отпред и вобще около двигателя е малко според мен, пък и този стартер най-отпред...То като гледам отзад окачването е като на КТМ няма кокали, директно е за шарнира

Коментар

-това не е нова концепция..бмв я правят още от преди няколко години като се бяха юрнали в дакар..сега обаче са го направили на 450 ендуро..интересно предложение..няма 250 модел обаче за сега

Коментар

Абе, като за начало не е зле.
                Две BMW-та дори са участвали в последния кръг от WEC. Единият не е завършил поради повреда, а другият се е класирал 18-ти !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X