Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 250 SX-F VS 250 EXC-F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM 250 SX-F VS 250 EXC-F

Здравейте,

Мислех да си взимам АТВ, ама днеска пробвах ендуро мотор и направо полудях. Кефа е много по-голям от атв-то, поне при мен.

Спрях се на моделите на КТМ. Незнам дали да взема MX мотор или ендуро мотор. Ще го карам, както на прав офф роад терен, така и на терен с доста скоци. Ще се кара и по планински пътища.

Какво ще е разликата между двата? Как ще усещам единия и другия?

250 тките на КТМ имат няколко модела. Интересува ме каква е разликата между 250 SX и 250 SX-F? Както и разликата между 250 EXC и 250 EXC-F?

От: KTM 250 SX-F VS 250 EXC-F

Видях разликата. Единия е 4ри тактов, другия е друтактов. Реших да взема 4-ри тактов крос/мх мотор.

Кой според вас е най-добрия 250cc 4-ри тактов крос/мх мотор?

Коментар

За разликата между ендурото и кроса е изписано наистина много.На кратко кроса е с по-твърдо окачване, малко по-лек, по- рязък и обикновено е без стартер.Разликата между SX и SX- F е, че SX-а е 2 тактов тоест 250SX е доста по мощен от 250SX- F така че внимавай преди да купуваш . Според мен ако няма да навлизаш в много технични участъци, където ще ти трябват ниските обороти, по-голям кеф ще ти носи кросовият модел. Надявам се да съм помогнал.

Коментар

KTM SX_F 250 e най-добрият вариянт

Коментар

Първоначално публикуван от twoatvs Преглед на мнение

Кой според вас е най-добрия 250cc 4-ри тактов крос/мх мотор?
          Най-добрият мотор е японският най-доброто окачване има KTM сам си прецени на какво да заложиш.
          Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

KTM EXC е ендуро мотор..т.е има фар,стартер и по-меко окачване спрямо МХ моторите, a KTM SXF e МХ мотор, направен за мотокрос (по писти)... Той няма фар,стартер, окачването му е по-твърдо спрямо ендуро моторите и е по-рязък..! Според мен щом ще го караш по пътеки и на трасе... по-добре си вземи EXC.. По принцип за трасето ще ти е по-добре SXF, но по пътеките в гората ще ти е много трудно с SXF и ако го огасиш и си уморен, трудно ще го запалиш.... 1/3 от енергията ти отива в ритане .. Така че ще е по-добре EXC.. Но щом си решил да вземаш кросов (МХ) търси KTM SXF или Yamaha YZF
            Последно редактирано от rudi98; 01-04-12, 22:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X