Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво Ендуро да избера ??? вече се обърках тотално...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво Ендуро да избера ??? вече се обърках тотално...

Зравейте на всички койт имат желание да хелпнат
    ...ами проблема е такъф,че страшно много искам да си взема Ендуро,но си нямам и на идея от каде да намеря такава машина.
    имам малки изисквания като : ...искам да е 4 тактово,да е от 250 до 400 кубика и да е или Хонда,Яамаха,Сузуки или пък Кавазаки.
    Това ще ми е първия мотор и искам да направя правилния избор и да не се працаквам.
    По принцип сам си наумил че мога да отделя от 1500 до 1800лв. но не съм много сигурен какво искам(смисъл че се пак,не искам да давам 2 500 и да го испотроша на първата седмица(ако ме разбирате).а от друга страна мога да исчакам по далго време и да скътам някои леф повече и да си взема нещо
    найсина добро. за сега съм се спрял на Xr (<-тфа май най много ме грабна),Suzuki Dr 250 s,Kawasaki klx 250 (не чух добри мнения за кавазакито).
    Прерових целия гугъл,всички сайтове с обяви,разбрах каде в Бг се продават най често мотори,доста се интересувах и горе доло знам как стоят нещата.
    просто не мога да си намеря никаде 250/400 4 т. за толкова пари. има ама сичко е или 600 Кк, или са 2-тактови ... ? моля дайте някаф съвет кфо да права... да си зимам ли някаф кош до 90г/91г - (до 1500,1600 лв),или да ида до Карлово или до Дупница и да си зема нещо по ново с една две годинки за 2200 /2500 ?

От: Какво Ендуро да избера ??? вече се обърках тотално...

Имаш не малки, а огромни изисквания... Четиритактово 250 леко ендуро е по-принцип най-скъпият вариант за мотор втора ръка... Моторите под 4000 с подобни характеристики няма смисъл да ги обсъждаме... За сумата за която говориш по-добре си вземи някое двутактово 125-кубиково ендуро. Освен всичко си избрал (поне според мен) най-грешния възможен момент за покупка... За мен лично най-добрият вариант за подобни покупки е Януари, Февруари... сещай се защо.

EDIT: като отворихме дума - нямаше да е лошо поне опита си с моторите да споделиш... Ръста и килограмите също имат значение.
    Последно редактирано от господин никой; 23-06-11, 09:15. Причина: смислова добавка, typo

Коментар

Според мен си купи нещо двутактово както е предложил колегата,да се научиш да караш и после мисли за по скъп мотор.Не забравяй че покупката на мотор е само началото на голямото харчене на пари,после идват екипировка и някои неща по мотора,който за тези пари най вероятно ще има нужда от гуми,накладки,верига,зъбаци и това са само дребни неща.Ако се случи нещо по сериозно като повреда по двигателя или протекла предница,нещата стават сериозни и ако искаш да караш сигурен мотор ще трябва да се бръкнеш още.Общо взето ендурото е скъпо и опасно забавление и пренебрегването на безопасността и техническото състояние на машината почти сигурно не водят до нищо добро,така че сам си прави изводи.

И много поздрави на учителката ти по Български език!!!
      Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Ако питаш мен вземи си 4Т, независимо какво. Един приятел миналата година си взе KLX250 за 1600-1700лв. Мотора не е показал дефекти до сега, харчи малко и върви доста прилично според мен. Все пак мотора ще го караш ти и не трябва да слушаш съвети. Пообиколи малко карай повечко мотори и виж кой ти пасва най-много. Мен ме съветваха всички: първия крос трябва да е по-слаб, на силния трудно ще свикнеш. Карах и силни и слаби и си взех YZ426F. Доста е силен и рязък, възможно е да му свикна по-трудно, но това е моя мотор - по-слабичките не ме кефеха толкова. Пък и силния мотор може да върви и бързо и бавно, всичко е в твойте ръце.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X