Здравейте ендуро фенове.Значи отделих 2000 лв за ендуро мотор.Интересува ме нещо което да е хем леко хем мощничко.А също така се колебая дали да е 2 тактов или 4 тактов.Прочел съм темата ''Какво ендуро да избера'' но искам вие да ми кажете на каква точно марка да се спра.Ще го карам по черни пътища няма да скачам и тем подобни.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за мотор до 2000-2500 лв
Свий
X
-
Re: Мнение за мотор до 2000-2500 лв
Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеСпрял съм се на Yamaha XT и Honda XL какво ще кажете за тях2010 CRF 250 R
Коментар
-
Много ми е странно, че критериите на различните хора за лек мотор се разминават тотално. По същия начин стои въпроса и за мощността на моторите.
За мене един мотор е лек ако тежи по-малко от 100кг. - грубо казано, за да мога ако се наложи да го пренеса през някое малко препятствие.
За CZ 350 леко сигурно значи да може да качи мотора си с бутане на бордюра
Вземай каквото ти е на сърце и недей много да се тормозиш2010 CRF 250 R
Коментар
-
Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеПримерно лекичко за мене е да мога да маневрирам по лесно.Схващате ли
Въпреки, че на Димитър лекото му ... Е няма такова Ендуро - и новите олекотени спортни ендура са 100-110 кила ... за по-евтините 110-130 мисля, че е добре ... Кросарките верно да под 100 ... ама имат доста липси спрямо ендурото ...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Serow 225 иХТ250 са много много непретенциозни и удобни за управление и маневриране.И са леки-ХТ 250,какъвто аз карам тежи 113кг.Та ако намериш нещо такова,ако е в прилично състояние го вземай.И не се вслушвай в съвети на хора,чийто опит се изчерпва в каране на първи мотор в рамките на един -два сезона.ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93
Коментар
-
Тази тема бях я мяркал но точно в момента не сетих да потърся а бях сигурен че има за което се извинявам.Вече ще търся преди да пиша
Значи също така да ви попитам трябва ми мотор който да има ниски а не да го държа постоянно на оборот за да не угасне на някой баирПоследно редактирано от Близнаците; 03-05-07, 21:03.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
ами направи като мен , почни да си вдигаш килограмите на мотора от лежанка и няма да имаш проблеми в никакви екстремни условия, моя е 96 кг. и е много добър и маневрен , ти си вземи 200 , хем ще е мощен , хем ще е лек ... а и ако си около 60/70 кг. няма да имаш никакви ядове дори и с по-стръмните баири
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...930&f1=details
ето ти един КМХ 200 , за 1500 лева . До 2000 лева ще го препипаш , а за още 500 лева ще го направиш перфектен. Даже мога да ти дам идеи как да му вдигнеш мощноста и да го направиш още по пъргав
ПП ако още малко се зачудиш Юни доиде и така сезона си отидеТакаче деистваи по вапроса
. Аз за тези пари до сега да съм си взел някои КДХ и да съм му скъсал трътката от каране
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар