Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda cr 125 1997 . Хубав ли е ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda cr 125 1997 . Хубав ли е ?!

Здравейте . Значи намерих една хонда цр 125 . продавача казва че е 97 година . парите които е определил са 2500 . може да смъкне най-много може би 200 лв. обаче по телефона той ми каза , че моторът е купен и е нов внос от Италия от някакво любителче . но също така каза че по мотора е слаган допалнително фар ( при което може да се регистрира ) . но притеснява ме това бутане по електрониката няма ли да ми прави проблеми ? начинаещ съм и за това искам да разбера всичко това . а и понеже аз ако го взема ще го карам 80% по асфалт ( с гуми за ендуро без шипове ) . но ме интересува понеже се е водело крос няма ли като го карам по асфалта на тези големи обороти да се преебе мотора ? това ме интересува . сега ще се опитам и снимка да сложа . Благодаря Ви предварително

[B]®[/B][I]Always Off Road[/I][B]®[/B]

Re: Honda cr 125 1997 . Хубав ли е ?!

до колкото сам аз запознат малко щетие трудно да го удържиш този звяр на асвалт и да ли съседитети щеси останат с добри спомени към теб
    Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Моторът е перфектен,но щом ще го караш по асфалт не е за теб,за асфалт си трябва някакво Ендуро дето е по-ниско оборотно и за предпочитане да е 4т. ти с този мотор при всяко по-рязко тръгване ще си по гръб
      [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
      [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

от каде ти каза че е внесен мотора и този фар ми изглежда като на митков кдх са по добре не го взимаи този мотор щото сигурно му е сменяна електрониката за да свети този фар намери някои по добар а и за тези пари има много по добри индурота за асфалт
        KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Еми аз търся някое ендуро примерно кавасаки кмх 125 ама къде да го намеря .. търся да е след 96 и така и така не намирам .. а относно фара и електрониката - продавача каза , че го е внесъл от Италия като го е купил от някъф любител който пипал мо мотора.. само това знам

Коментар

Моторът вече е продаден така че и да ти харесва и да не ти няма значение,пиши го кат още 1 изпуснат :Пп
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Много са го подмладили този мотор и добре, че някой друг го е купил.
              ЦР125-ката от снимката е модел 1991-92 година и цената от 2500лв. за него ми се струва твърде висока.
              2010 CRF 250 R

Коментар

Само неможах да разбера как така ще взимаш 125 крос и ще го караш 80% от времето на асвалт
                Това е най-ненормалното решение което съм чувал в форума !
                Ако искаш мотор, който да гори малко да става и за асвалт и за ендуро... взимаш като на Николай КМХ 200 и си решаваш проблемите тотално !
                + това се намират много ефтино !
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

това е доста стар модел хонда, далеч е от 97, може да не е 91-92 както казва Димитър но е около 93-94
                  97-ма хондите вече са далеч по красиви и съвременни като дизаин и са с алуминиева рама, а това че е сложен фар далеч не значи че може да се регистрира
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    това е доста стар модел хонда, далеч е от 97, може да не е 91-92 както казва Димитър но е около 93-94...
                    Предпазителите на радиатора са първото нещо което се набива на очи - с такава форма са моделите от 1991 и 1992г.

И както се вижда от снимката която е пуснал Краси - 1997г. CR250 , а и CR125 който изглежда почти по същия начин като 250-то са доста по-модерни и красиви мотори.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Е значи да не се ядосвам .. то и да се ядосвам и да не се оня кой знае къде го истиря сега по баирите иначе вярно че кмх мога да намеря барзо и евтино но аз търся кмх след 98 които вървят някъде около 2000 - 3000 лв. говоря за 125 кубика . и взех да се отчайвам .. такъв мотор 125 кубика намерих преди 2 седмици и ме превариха . а го търсих под дърво и камък .. ;( незнам ..

Коментар

Първоначално публикуван от The-Rocky Преглед на мнение
                        Е значи да не се ядосвам .. то и да се ядосвам и да не се оня кой знае къде го истиря сега по баирите иначе вярно че кмх мога да намеря барзо и евтино но аз търся кмх след 98 които вървят някъде около 2000 - 3000 лв. говоря за 125 кубика . и взех да се отчайвам .. такъв мотор 125 кубика намерих преди 2 седмици и ме превариха . а го търсих под дърво и камък .. ;( незнам ..
                        Човеко, не те разбирам - честно
                        Прехласваш се по CR125 а после казваш че търсиш КМХ 125 след 1998г
                        КМХ125 си е почти градско ендурце и изобщо няма сили да се сравнява с кросовите модели. Ако още го произвеждат този мотор то е без изменение от .. 15 години поне. Предполагам, че си карал такова моторче и си останал с добри впечатления и затова си държиш на КМХ125 или някой ти е наговорил колко хубав мотор е КМХ125-ката
                        2010 CRF 250 R

Коментар

тои ако знае какво иска щеше да е хубаво
                          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X