Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за двигател от ЧЗ 250 крос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за двигател от ЧЗ 250 крос

Моля да си кажете мнението за този мотор и по точно за двигателя. Дали си струва да се сахващам с него. Искам да го сложа на АТВ-то което си направих. В момента съм с двигател от ИЖ Планета и мнооого ме ядосва и затова искам да го сменя.
    Може да ми предложите и някой друг подходящ двигател, ендуров или кросов. Ако подава някой някъде двигател да казва.

Re: Мнение за двигател от ЧЗ 250 крос

оле човек не си и мисли да правиш така.ще ти побелее косата.преди години имах два 250крос.за един сезон 3бутала.когато върви добре ама когато върви.моя съм го бутал30 км трийсет километра по балкан.имах и картинг с 250 двигател страшна сила беше продадох го някъде към кържали.по добре търси двигател от мз250 251 еднакви са .или от западен мотор ама той ша струва пари. успех

Коментар

Това не е добре. то и аз така си мислех ама все пак исках мнения. двигател от МЗ250 не е много подходящ. Добър е че е бързо оборотен, но не е много здрав и ще се счупи нещо на някой байр. Поне аз така мисля. Може би ще да е някой японец, но ще ми съдерат гащите май.

Коментар

ако намериш някой двигател свиркай за западен става дума и на мен ми трябва един

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X