Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CR или SX??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: CR или SX??

Идеалистка не си, просто ктм си заслужават уаважение, най-малкото за това че имат официално присъствие в България, което е доказателство за гъвкавост (или пък за това че са малка фирма ). А те не са и толкова малка фирма, оня ден четох че са втори производител в Европа след бмв, което ме учуди. Но примерно си заслужава уважение че в Щатите само контингент програмата им е 10 милиона долара, а успоредно все пак обръщат внимание и на България.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аре и аз да се изкажа като един горд собственик и на двата мотора едновременно - CR125 1999 и SX125 2003.

Първо - по- новият мотор си е по- нов мотор, това няма какво да го коментираме.
      Друго - КТМ-а има повече мощност в ниските (и съответно избухва по-малко във високите), което означава, че ще ти е по- лесно в гората и също така че тръпката ще е по- малка.
      На КТМ-а кормилото му се завърта на по-малък ъгъл, на няколко пъти прескачах мотора докато свикна.
      Окачването на КТМ-а е по- добро, тук две мнения няма.
      На КТМ-а ъгъла който коловете сключват с земята е по-голям. Ефекта е, че се иска определено повече сила да задържиш кормилото по неравностите. Професионалистите предпочитат по- голям ъгъл, защото мотора е по- маневрен.
      Хондата с алуминиевата рамка е по- красива

Иначе съм съгласен с гоблина.
      Особено пък с "А що се отнася до ктм от 98ма и Хонда от 98ма - мисля че ще се замисля около половин микросекунда преди да се спра на хондата КТМ отбелязаха големия прогрес през последните няколко години, не през 98ма."

Коментар

А! Тука прочетох някакви мнения, че съм сменил хондата за ктм, щото ... нещо си там беше казала Ива. Аз ХАРЕСВАМ нервни машини, иначе щях да си купя 4т.

Смених го - първо, защото срещу още $1500 става 200 кубика, за който има оригинални части. И ще продължава да тежи под 100кг.
        Второ - защото ктм-а е по- нов и защото за състоянието на точно този екземпляр е обидно да се каже "втора употреба".
        Трето защото при 4 ктм-а в гаража частите за хонда някак ми се струват доста трудни за намиране, нищо че има официален представител.

+тва - не съм го сменил. Хондата все още е в гаража.

Иначе продължавам да твърдя, че ЦР-а е машина за хора, на които им светват очите когато заговорят за мотори. Легендарен модел.

Коментар

Първоначално публикуван от ®yMeH Преглед на мнение
          А! Тука прочетох някакви мнения, че съм сменил хондата за ктм, щото ... нещо си там беше казала Ива. Аз ХАРЕСВАМ нервни машини, иначе щях да си купя 4т.
          Въобще не съм твърдяла, че не си харесваш хондата понеже е нервна или нещо подобно. Казах само, че ми правиш впечатление на доволен от сх-а, другото сам си си го написал И все пак съм на мнение, че се изискват доста умения да караш такова чудо в гората. Не съм карала цр-а (и нямам желание), но кавазакито ми беше едно такова нервно - он/оф... средни положения няма... еми трудно ми беше с него. Къде къде по-добре ми е с РМ-а, при все че е с 25 кила по тежък и още толкова по-висок
          Последно редактирано от iva_kx; 21-04-07, 18:08.
          DCRT®

Коментар

Румба а твоя ЦР продава ли се и на каква цена???

Коментар

Да карал съм ЦР и останах с доста добро впечатление,за SX не мога да твърдя че е по-лош,но казах че моето лично мнение е за ЦР-а много добра машинка е Пък и съм привърженик на Хонда,за това дадох положителен глас за ЦР-а,а пък вие ми намалихте репутацията заради личното ми мнение тц тц тц
              [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
              [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
              [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Прочетох "от / до " всичко в тази теме и това което каза Goblin бе много точно и правилно казано .

Мисля че в България не се гледа толкова на качеството , колкото на цената и това е донякаде е с цел " вижте кои съм аз , карам мотор за 15 000 лв " ( не говоря конкретно за някоя марка ) да изключим въпроса че ми е хвърли водата още на първия преход и ме остави в най-голямия чукар които може да се намери

КТМ наистина започнаха да правят много сполучливи мотори последните години и тепърва ще правят такива , но е грешно мнението , че щом сегашните модели са добри , такива са и по старите , това е напълно грешно . Да вземем например Руманската марка кола Дачия , сега правят доста добри коли и на доста добра цена , това означава ли , че старите им модели са добри като новите .

Затова трябва да се има предвид , какви са били отзивите за мотора през тази година която е произведен и тогава да се предприема някаква покупка , а не да се гледат новите модели и тяхните добри характеристики
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
                  казах че моето лично мнение е за ЦР-а много добра машинка е ...,а пък вие ми намалихте репутацията заради личното ми мнение тц тц тц
                  Малко offtopic, ама ако се загледаш - от как ви има, форума е пълен само с вашите мнения, които всъщност обикновено нищо полезно за другите не казват. Просто толкова плява бълвате, че ценните ви изказвания се губят просто. По едно време Туйков беше почнал да прави 50% от постовете във форума и му се поскараха леко. В началото май се разсърди, но съм виждам, че е разбрал всъщност за какво служи форума и защо го укоряват "батковците" . Надявам се скоро и другите teen-членове да се усетят. И аз съм бил на 15 години и ви разбирам много добре. Ваш ред е да опитате да разберете, че форума не е за лична употреба.

(Sorry, че точно ти го отнасяш, нищо лично, говоря в множествено число)

С други думи - съмнявам се, че са ти намалили репутацията заради факта, че си изказал лично мнение, особено ако е подкрепено с опит или факти.

Коментар

Ами Румене гледай са,темата е какво предпочитате ЦР или СХ аз съм карал ЦР и казвам че му давам положителна точка,СХ не съм карал и не знам що за стока е,може да е по-добър и за това в предишния ми пост казах че съм за ЦР,но не подценявам и СХ-а а точно от моите постове не знам дали се е напълнил форумът с глупости,защото аз нямам време по принцип и пиша тук по 1-2 на няколко седмици а репутацията виж сам:
                    Тема Дата Коментар CR или SX?? 21-04-07 13:03 Съмнявам се че е виждал или пък карал някой от двата мотора за да ги сравнява
                    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
                      ...аз съм карал ЦР и казвам че му давам положителна точка,СХ не съм карал и не знам що за стока е...
                      Значи общо взето нищо не си казал. Въпроса е или/или ... Казал си "Цр-а ме кефи" и това е. А въпроса как се държи, на какви обороти каква мощност има, силни/слаби страни и други такива "подробности" ... нищо! Въпроса беше, че трябва да се пише само и единствено когато имате да кажете нещо смислено по въпроса. Съжелявам за отрицателната репутация, но тя реално служи точно за това - да ти се напомня кога и къде си сбъркал Пишете - лошо няма, но на всяка манджа мерудия не става! Сигурна съм, че никой нищо против вас няма, не приемайте критиката като лично отношение, а се поучавайте от нея
                      Айде че и аз се отплеснах. Утре ще поразчистя темата
                      DCRT®

Коментар

NiGhTy, ок, днес е неделя, затова ще отделя повече време.
                        Темата не е "Какво предпочитате SX или CR". Виж заглавието за справка.
                        На никой твой непознат не му пука какво е личното ти предпочитание.
                        Опитай се да погледнеш от гледната точка на автора на темата. Човекът иска факти, за да може да си изгради собственото мнение, защото няма шанса да има двата мотора в гаража си и да ги сравни лично. Това че някой е карал SX и му е харесало ... с нищо не помага, нали?

И понеже не е честно да споменавам само твоето име - случайно с g3nchooy, ceco kangoto, rambo да се познавате лично?

. (точка)

Коментар

Не ! не се познаваме , просто сме първи братовчеди с него , иначе не се познаваме В крага на ШеГата

И стига ни съдили толкова де , все пак ние сме бъдещето на България . Има една българска поговорка " Лудо - Младо " не ми казваите че на времето и вие не сте били така , искалисте да се докажете и с малкото което знаете , така сме и ние . в повечето случаи правим грешки , но не е нарочно , аз от доста време пиша само в теми които имам някаква информация или ми трябва някаква информация Такаче всичко с времето си Ще олегнем още повече
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от ®yMeH Преглед на мнение
                            NiGhTy, ок, днес е неделя, затова ще отделя повече време.
                            Темата не е "Какво предпочитате SX или CR". Виж заглавието за справка.
                            На никой твой непознат не му пука какво е личното ти предпочитание.
                            Опитай се да погледнеш от гледната точка на автора на темата. Човекът иска факти, за да може да си изгради собственото мнение, защото няма шанса да има двата мотора в гаража си и да ги сравни лично. Това че някой е карал SX и му е харесало ... с нищо не помага, нали?

И понеже не е честно да споменавам само твоето име - случайно с g3nchooy, ceco kangoto, rambo да се познавате лично?

. (точка)
                            гледам че тука е споменато моето име само да попитам какво против имаш моите мнения знам че понякога греша ама случва се на всеки човек неможе да е идеален
                            KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

+1 cr

Коментар

Първоначално публикуван от Yamaha_TDR Преглед на мнение
                                +1 cr
                                Прочете ли мненията по-горе?
                                На каква база даваш гласа си?
                                Обоснови се...
                                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X