Re: CR или SX??
Идеалистка не си, просто ктм си заслужават уаважение, най-малкото за това че имат официално присъствие в България, което е доказателство за гъвкавост (или пък за това че са малка фирма
). А те не са и толкова малка фирма, оня ден четох че са втори производител в Европа след бмв, което ме учуди. Но примерно си заслужава уважение че в Щатите само контингент програмата им е 10 милиона долара, а успоредно все пак обръщат внимание и на България.
Идеалистка не си, просто ктм си заслужават уаважение, най-малкото за това че имат официално присъствие в България, което е доказателство за гъвкавост (или пък за това че са малка фирма

И все пак съм на мнение, че се изискват доста умения да караш такова чудо в гората. Не съм карала цр-а (и нямам желание), но кавазакито ми беше едно такова нервно - он/оф... средни положения няма... еми трудно ми беше с него. Къде къде по-добре ми е с РМ-а, при все че е с 25 кила по тежък и още толкова по-висок

. Има една българска поговорка " Лудо - Младо " не ми казваите че на времето и вие не сте били така , искалисте да се докажете и с малкото което знаете , така сме и ние . в повечето случаи правим грешки , но не е нарочно , аз от доста време пиша само в теми които имам някаква информация или ми трябва някаква информация
Коментар