Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хондалина MTX 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хондалина MTX 125

Здравейте приятели !
    Ще ви помоля да изкажете впечтления за тази Хондица , защото тука ми попадна една , ама нищичко характерно за модела незнам . Търсачката нищо не откри ...
    Благодаря ви предварително !
    [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Re: Хондалина MTX 125

За Хондалина надали ще намериш нещо..................
    Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

От тука логично следва да питам - Защо ?
      Кажи някоя друга подробност по МТХ-а , моля .
      [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

Подходяща за разходки по черните пътища и слаба за сериозно ендуро
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
          Подходяща за разходки по черните пътища и слаба за сериозно ендуро
          Не съм съгласен с горното ,понеже аз карам такава моторетка в момента и съм я тормозил къде ли не,справя се идеално във всяка ситуация просто иска обороти.Единствено не става за по сериозни скокове.
          А относно здравина и поддръжка няма грешка ,от мен вижда голям зор и продължава да си цъка като часовник.
          Ако те интересува нещо по конкретно питай.

Коментар

МТХ е златен мотор,проблем имат обаче със задната капла и задния пиньон,но това е до подръжка,иначе е перфектна,за по-малки баирчета и скокчета излита направо,но за по-хард наистина не става,защото ако е малко по-стръмничко си иска повечко кончета,а тя не разполага с кой знае колко около 15 макс. са също така някои модели по-специално МТХ 200 имат и лек проблем със скоростите,не при всички де,но при някои Общо взето ако ти предлагат такъв мотор на достъпна и приемлива за теб цена няма какво да се чудиш,направо го взимай,перфектен е
            [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
            [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

И аз давам положитемното си мнение за този мотор . Окачването му е като на голямо шосеино ендуро ( твърдо ) , доста е стабилна и ако си малко чалнат ще стане ЦР в рацете ти .

На мен лично не ми харесва , че задната спрачка е барабана , частите наистина са дефицит , но не мислч че и ще има какво толкова да се счупи , двигателя е повече от перфектен за 2т . На мен ми се стори че харчи по 4,5 на 100 спрямо моя Скакалец ... работи като по часавник и дори след зимния сезон през които не е пален нито веднъж , запали от третото ритане . ( това всичкото е за тази хонда която знам , не се знае тази която си гледал в какво състояние е , такаче първо я прегледай после предприемай каквото и да било )
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

22 коня е

Коментар

Железарка е моторчето
                  If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
                  Кара: Honda XL 600R 1984'

Коментар

мотора е супер само тря подръжка

Коментар

Първоначално публикуван от Yamaha_TDR Преглед на мнение
                      22 коня е
                      Аз не смятам така че е 22 коня.Та тя 200цц МТХ е 27 коня а 125-чката е между 15 и 18 конченца,които стават магарета по корави баири.
                      Димитър Тенев

Коментар

До: Хондалина MTX 125

аз карам мтх 125 и се опитвам да му взема акъла но маи ще стане обратното а барабанните спирачки си имат своето предимство които се е спускал продалжително време от високо знае за какво говоря
                        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

търся да купя Хонда МТХ 125 на приемлива цена

Коментар

Първоначално публикуван от boianx Преглед на мнение
                            търся да купя Хонда МТХ 125 на приемлива цена
                            До скоро продавах, но нещо не намерих време да се занимавам...

Цък... Ако си сериозен и ако наистина ти трябва... ще го измисля, но не преди края на месеца!
                            Последно редактирано от господин никой; 07-04-08, 21:09. Причина: добавка...

Коментар

@mr_n00n3
                              дай скупе или нещо да се разберем или ме намери ти скупе ми е gad-boy

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X