Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за BMW G450X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за BMW G450X

Здравейте,прегледах форума,но неоткрих информация за БМВ G450X.Дали има някой във форума с подобна машина,или поне да е запознат с нея и да даде малко информация за качествата на този модел и дали е сполучлив като такъв.Благодаря предварително.

От: Информация за BMW G450X

Много голяма екзотика. Май в България има няколко. Дори се появи по състезания преди година-две.

БМВ май не повториха след като го пуснаха първата година и в момента разчитат на Хускварна да им правят ендуро моторите.

Коментар

Първоначално публикуван от Fipata Преглед на мнение
      Здравейте,прегледах форума,но неоткрих информация за БМВ G450X.Дали има някой във форума с подобна машина,или поне да е запознат с нея и да даде малко информация за качествата на този модел и дали е сполучлив като такъв.Благодаря предварително.
      Ники Сървайварът се пусна с БМВ по състезанията от шампионата, а на затворените кръгове го заменяше с 2-тактов крос на Сузуки. Една от дъщерите му също покара такъв. Мисля, че това беше преди 3 години на кръга в Трявна. Гледал съм го и на други места. Не съм виждал други колеги с такъв. Трудно ще намериш инфо от първа ръка. Ориентирай се в нета и търси в чужди сайтове. Успех!
      П.П. Летенбихлер спечели Ромениакса с такъв.Ако не се лъжа това бе миналата година.
      http://www.youtube.com/watch?v=9LB23sr4Zyk
      Последно редактирано от offar; 18-04-11, 13:08. Причина: Допълнение
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

BMW сложиха двигателя му в Хускварна 449 `11, мисля вече не се произвежда. Ники Кисимов от КаморАуто язди такъв от миналата есен, той може да ти даде отзиви, освен Николай сървайвъра.

Коментар

Благодаря ви момчета,ще ви послушам и ще посъбера инфо и от чужди форуми и тестове.
          Ако се реша на този така наречен по-екзотичен модел, поне ще мога да давам инфо на някой друг.
          Успехи в ендуро начинанията и по-малко контузии този сезон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X