Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на кросов мотор 250 кубика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на кросов мотор 250 кубика

Здравейте След 2-годишно каране на голямо ендуро Gilera RC 600 съм решил да си взема нещо максимално леко и пак да е 4-тактово.Изчетох доста спецификации за мотори в клас 250 кубика и най-леките в класа са kx 250F , crf 250r.Те са по 93кг.Искам лек мотор, защото ми се счупиха направо ръцете с този, който имах - 140кг сигурно.Не ми прави удоволствие с него.Ще използвам мотора само за любителско ендуро по горски пътища и някой път пътеки. Ще изкажете ли мнение за тези двата модела, а и може да ми предложите и нещо друго, само да е до към 100кг макс, защото съм слабичък и........Мерси предварително
    Последно редактирано от viki terzieva; 14-04-11, 14:51.

От: Избор на кросов мотор 250 кубика

2 такта е твоето решение.

Коментар

Много е относителен въпросът ти без да си казал до каква сума мотор търсиш

Коментар

Който и да вземеш от двата,все няма да сгрешиш!!!Кавазакито е по зелено а Хондата е по червена.Дано да са след 2005год.
        Само да са технически добри.То каквото е трябвало да се направи по тях в завода си е направено.

Коментар

Ами ако са преди 2005 примерно 2004 или 2003.

Коментар

Имам малък опит само с RMZ 250, и го препоръчвам спрямо Хондата и Кавата. Лека поддръжка, много добра возия, малка чупливост и доста спокоен за кросов мотор. Не е по-тежък от другите и се кара доста лесно, на мен ми бе първи мотор след 15г. почивка от двуколесните. Недостатъците му са като на другите, не е подходящ за спънати пътеки заради дългата 1-а предавка.
            Поздрави!
            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

ами доста се замислям вече да си взема някое кросче 250 2т преди 2000година и до към 2000-2200лв защото така или иначе този мотор ще ми е само за гората а не си заслужава да направя инвестиция от порядъка на 4000лв за 4т мотор.За спънати пътища кой 2т мотор ще ми се кара наи удобно също така и за пътеки.KX 250 CR 250 RM 250 или YZ 250.Интересуваме също и като килограми кой е най лекичък от марките защото съм 70кг и ми е трудно с тежък затова искам максимално лек.

Коментар

Не смятам, че от изброените 2-тактови 250-к.с. ,някой ще е подходящ за теб. Ако попаднеш на добре поддържан и вървящ екземпляр, ще ти скъсва ръцете по пътечките. На подобни машини се справят добре доста по-тежки колеги от теб. Имам 2-ма приярели по 95 и 105кг. които караха RM 250 и KH 250, и все пак ги продадоха. Ако не можеш да си позволиш ендуро, се насочи към първоначалната си идея за 4-тактов 250-к.с. кросак. Поздрави!

Коментар

А може ли да ми препоръчате някакво ендуро което ще е подходящо за мен и ще е максимално леко.И аз съм най навит за 250 4т но всичките които се продават са за по 3500 и нагоре.Цената не е много наистина за мотор 2004 примерно но за да събера толкова пари трябва това да стане другото лято защото съм студент и неработя.Поздрави

Коментар

KTM 125 EXC, KTM 200 EXC са хубави двутактови ендура. Цените им са според година и състояие. Имаш определен бюджет и критерии, успех в избора.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=106190, http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=111986.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X