Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 250 2t

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM 250 2t

Здравѝте колеги.Значи решил съм да си купувам мотор и се спрях на КТМ 250 2Т ,мотора е 2005г,та въпроса ми е какво ви е мнението за тези машини.

От: KTM 250 2t

КоЙ модел на КТМ обаче SX или ЕXC?
    Последно редактирано от viki terzieva; 31-03-11, 20:31. Причина: "КоЙ" е единствено число, а "коИ" - множествено!
    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Моделът е SX кросовата модификиация.Искам да кажа че преди това съм имал Yamaha yz250f i Kawasaki KX 250 ,просто искам да знам нещо повече за КТМа защото другият вариант е Suzuki RM 2001g ili Yamaha YZ пак около 2000 година.Например бих искал да знам къде са им слабите места по принцип ,та като отида горе-долу да знам какво да гледам.За другите два модела занам, че Suzuki-то прави проблеми с дрьоселовата клапа ако не се лъжа,а Yamaha със скоростите.Та бих благодарен ако споделите някое мнение за КТМа.

Коментар

up

Коментар

Точно аз не мога да ти дам точен съвет за ктм, защото сЪм собственик на марката.По точно на ЕХC 250 модела,когато го взех беше в окаяно състояние.
          За SX зависи къде искаш да го караш. Ако е за гората по спънати пътеки не е много за предпочитане, нито за дълги преходи. Иначе при огледа няма нищо променено нали си купувал 2т мотор, същото си е.
          Гледаш, слушаш двигателя как работи, такива работи.
          Успех.
          Последно редактирано от viki terzieva; 31-03-11, 20:33. Причина: "Сам" е прилагателно като самотен, а "сЪм" е глагол, като "Аз сЪм българче..."
          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Аз имам ЕХС 250 2005та и съм много доволен от машинката. Карал съм 250 SX 2005та и много се радвам, че не те притеснява да имаш такъв. Според мен може да имаш изненади като прецакан цилиндър и бутало и т.н, другото е съединителят да е здал, визирайки дискове и касета, която е доста солидна сума(май беше около 450лв). Поне според мен другото е приятно да се ремонтира. Хубаво е да отвиеш капачетата на клапата, за да видиш дали няма изкривено, изпилено и прочие. Ако е попадало зъбното колело(това от дясната страна) в двигателя може да има големи поражения. Като цяло според мен е доста възможно предишният собственик да не е настроил, почистил или грижил за мотора, което след като се направи да има солиден "инкриис" в мощността. КТМ Пазарджик са едно изключително представителство и ще ти е удоволствие да си поръчваш каквото и да било. Поздрави!
            Последно редактирано от nk_dimitrov; 08-04-11, 08:06.
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X