Здравейте, изпадна ми един Кавазаки КХ 450 Ф 2007г.за добри пари от Англия.... Много малко се пише тук за Квазаки, приоритет са Хонда и Ямаха ..... Та ако ми кажете нещо повече за него ще съм ви благодарен...... Ясно че си иска редовна смяна на масло и реглажи на определено време ....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kawasaki KX 450 F
Свий
X
-
От: Kawasaki KX 450 F
Това най-вероятно е най-добрият ти източник на информация за този мотор.
Да не стане грешка - това е всъщност тема за KLX! Препоръчах ти я заради това, че е най-близкото до твоето питане.
Статия от Dirt Rider
В няколко думи - превод от статията:
Какво е гот?
Двигателя дърпа от-до.
Пет степенна скоростна кутия - това е новост за този модел спрямо 2006-та.
По-добро окачване.
Какво не е?
Поради мощността на двигателя се изисква повече контрол при каране
По-компактна позиция при каране, която може да е неудобна за по-високи ездачи.
Мотора яде гумите и в момента в който загладиш ръба на грайферите почваш да усещаш липсата на контрол.
-
Днес имах възможност да карам на един приятел 450 2007 значи мощ има ,горе доло палав има ряз малко неудобен ми беше на мен,лек 5 скорости спирачките са добри ,задната като я натиснеш малко не я усещаш.Всеки с предпочитанията сиХубава визия :Д:Д
Коментар
-
Първоначално публикуван от spasspace Преглед на мнениеЗдравейте, изпадна ми един Кавазаки КХ 450 Ф 2007г.за добри пари от Англия.... Много малко се пише тук за Квазаки, приоритет са Хонда и Ямаха ..... Та ако ми кажете нещо повече за него ще съм ви благодарен...... Ясно че си иска редовна смяна на масло и реглажи на определено време ....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар