Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KX 450 F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KX 450 F

Здравейте, изпадна ми един Кавазаки КХ 450 Ф 2007г.за добри пари от Англия.... Много малко се пише тук за Квазаки, приоритет са Хонда и Ямаха ..... Та ако ми кажете нещо повече за него ще съм ви благодарен...... Ясно че си иска редовна смяна на масло и реглажи на определено време ....

От: Kawasaki KX 450 F

Това най-вероятно е най-добрият ти източник на информация за този мотор.

Да не стане грешка - това е всъщност тема за KLX! Препоръчах ти я заради това, че е най-близкото до твоето питане.

Статия от Dirt Rider

В няколко думи - превод от статията:

Какво е гот?
    Двигателя дърпа от-до.
    Пет степенна скоростна кутия - това е новост за този модел спрямо 2006-та.
    По-добро окачване.

Какво не е?
    Поради мощността на двигателя се изисква повече контрол при каране
    По-компактна позиция при каране, която може да е неудобна за по-високи ездачи.
    Мотора яде гумите и в момента в който загладиш ръба на грайферите почваш да усещаш липсата на контрол.
    Последно редактирано от господин никой; 21-03-11, 09:36. Причина: Добавки...

Коментар

Колега купи ли го това Kawasaki kx450f? И аз съм мераклия на едно такова и ми е интересно да споделиш впечетленията си.

Коментар

Днес имах възможност да карам на един приятел 450 2007 значи мощ има ,горе доло палав има ряз малко неудобен ми беше на мен,лек 5 скорости спирачките са добри ,задната като я натиснеш малко не я усещаш.Всеки с предпочитанията си Хубава визия :Д:Д

Коментар

Първоначално публикуван от spasspace Преглед на мнение
          Здравейте, изпадна ми един Кавазаки КХ 450 Ф 2007г.за добри пари от Англия.... Много малко се пише тук за Квазаки, приоритет са Хонда и Ямаха ..... Та ако ми кажете нещо повече за него ще съм ви благодарен...... Ясно че си иска редовна смяна на масло и реглажи на определено време ....
          Колега искам да те попитам дали си го купил това кавазаки ,че и аз натам съм тръгнал но много малко хора ги карат и не мога да добия представа добри ли са и т.н.ако си го взел ще те помоля да кажеш нещо за моторчето .

Коментар

Колега ако мотора е запазен и през годините му е сменяно редовно маслото и маслен филтър мисля,че няма да сбъркаш с избора.Най-вече ми харесва,че кото двигатели не са капризни и са издръжливи,пък и щом казваш,че ще ти излезне вноса изгодно.... Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X