здравеите . Имам няколко въпроса към вас . сигурно вече се досещате за единия . кави са плиусовете и миносите за двата модела .по-точно мак.скорост разход на гориво подръжка въпроса ми е към цивилните и спортните версии до колкото вече разбрах KDX220R се изправя на всякаква скорост без 6-та дали и KLX250 има съштите възможности и горе-доло на какви цени се намират в гърция .Моторът 6теми трябва за из градът и за горски разходки и чак като събера малко опит по него да се пусна на некое състезание .За сега е това 10x предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KDX 250 vs. KLX 220
Свий
X
-
Re: KDX 220 vs. KLX 250
Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнениездравеите . Имам няколко въпроса към вас . сигурно вече се досещате за единия . кави са плиусовете и миносите за двата модела .по-точно мак.скорост разход на гориво подръжка въпроса ми е към цивилните и спортните версии до колкото вече разбрах KDX220R се изправя на всякаква скорост без 6-та дали и KLX250 има съштите възможности и горе-доло на какви цени се намират в гърция .Моторът 6теми трябва за из градът и за горски разходки и чак като събера малко опит по него да се пусна на некое състезание .За сега е това 10x предварително[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Re: KDX 250 vs. KLX 220
объркването доиде от това че първо написах klx250 но реших че ще привлече пoвeче интерес ако е първо kdx-са и само смених буквичките а за цифрите забравих извенете оште веднъжАко не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.
Коментар
-
Въпроса ти е некоректен.
Тези два модела на Кавазаки са несъпоставими според мен. КДХ220Р е горско хард ендуро за състезания а КЛХ250 е по-скоро трайл байк.
КДХ220Р е 36коня а КЛХ-а е по-малко от 30коня- андастенд??
2010 CRF 250 R
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнениеВъпроса ти е некоректен.
Тези два модела на Кавазаки са несъпоставими според мен. КДХ220Р е горско хард ендуро за състезания а КЛХ250 е по-скоро трайл байк.
КДХ220Р е 36коня а КЛХ-а е по-малко от 30коня- андастенд??
КЛХ250 може да се сравни повече с КДХ 200 СР ...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
аха ок но искам да разбера кои може да ми послужи повече. и да ако може да ги сравним мен това че ще вози като каруца в градъд нее ме тревожи повече като искам да ида дасе разходя из гората или да си покарам на задна апък може и като сабера повече може и на състезание да се пуснаАко не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.
Коментар
-
аи също какъв и ем разхода при яко натискане на газта и при спокоино каране апък бях гледал KLX250 разграфен до 180 км/чаи и 6том ще го ползвам и за града топ-спееда има малко или мн значение говорим когато и двата мотора са с едни и същи забчатки
Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар