Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KDX 250 vs. KLX 220

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KDX 250 vs. KLX 220

здравеите . Имам няколко въпроса към вас . сигурно вече се досещате за единия . кави са плиусовете и миносите за двата модела .по-точно мак.скорост разход на гориво подръжка въпроса ми е към цивилните и спортните версии до колкото вече разбрах KDX220R се изправя на всякаква скорост без 6-та дали и KLX250 има съштите възможности и горе-доло на какви цени се намират в гърция .Моторът 6теми трябва за из градът и за горски разходки и чак като събера малко опит по него да се пусна на некое състезание .За сега е това 10x предварително
    Последно редактирано от xoc13; 11-04-07, 21:01.
    Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Re: KDX 250 vs. KLX 220

извинете за объркването става въпрос за KDX220 и KLX250 сори отново

Коментар

Re: KDX 220 vs. KLX 250

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
      здравеите . Имам няколко въпроса към вас . сигурно вече се досещате за единия . кави са плиусовете и миносите за двата модела .по-точно мак.скорост разход на гориво подръжка въпроса ми е към цивилните и спортните версии до колкото вече разбрах KDX220R се изправя на всякаква скорост без 6-та дали и KLX250 има съштите възможности и горе-доло на какви цени се намират в гърция .Моторът 6теми трябва за из градът и за горски разходки и чак като събера малко опит по него да се пусна на некое състезание .За сега е това 10x предварително
      Аз лично те съветвам да си поправиш заглавието на темата докъто не си все още засипан от забележки !
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

и аз го осъзнах но вече беше късно

Коментар

объркването доиде от това че първо написах klx250 но реших че ще привлече пoвeче интерес ако е първо kdx-са и само смених буквичките а за цифрите забравих извенете оште веднъж

Коментар

Въпроса ти е некоректен.
            Тези два модела на Кавазаки са несъпоставими според мен. КДХ220Р е горско хард ендуро за състезания а КЛХ250 е по-скоро трайл байк.
            КДХ220Р е 36коня а КЛХ-а е по-малко от 30коня - андастенд??
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
              Въпроса ти е некоректен.
              Тези два модела на Кавазаки са несъпоставими според мен. КДХ220Р е горско хард ендуро за състезания а КЛХ250 е по-скоро трайл байк.
              КДХ220Р е 36коня а КЛХ-а е по-малко от 30коня - андастенд??
              Това мислех и аз да напиша вчера, ама не остана време... Освен това мисля, че окачването на КДХ220Р е много по-хард...

КЛХ250 може да се сравни повече с КДХ 200 СР ...
              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

аха ок но искам да разбера кои може да ми послужи повече. и да ако може да ги сравним мен това че ще вози като каруца в градъд нее ме тревожи повече като искам да ида дасе разходя из гората или да си покарам на задна апък може и като сабера повече може и на състезание да се пусна

Коментар

аи също какъв и ем разхода при яко натискане на газта и при спокоино каране апък бях гледал KLX250 разграфен до 180 км/ч аи и 6том ще го ползвам и за града топ-спееда има малко или мн значение говорим когато и двата мотора са с едни и същи забчатки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X