Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет за мотор от 2000 - 2500 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте съвет за мотор от 2000 - 2500 лв

Здравейте!
    Искам да ви помоля да ми предложите мотор от 2000 - 2500 лв. и място, от където мога да го закупя.
    За да ви ориентирам ще спомена, че идеята ми е за мотор, коЙто да е:
    1. Фактура за закупуване;
    2. Да не е някоя много стара година;
    3. Задължително да е 250 2т

0риентирал съм се към Yamaha. Иначе, ако изпадне нещо друго, кажете....

Благодаря предварително!!!
    Последно редактирано от viki terzieva; 15-03-11, 09:53. Причина: "КоЙто" е за единствено число, а "които" за множествено!

От: Дайте съвет за мотор от 2000 - 2500 лв

По мое мнение тази кубатура са най-скъпи като цена за употребяван мотор,също така се уточни какво разбираш под много стара година...

Коментар

Значи за 2000-2500, може да намериш доста мотори, но зависи какво точно искаш. За тези пари, ако е понаправен какво да е, някЪде 97-98, докъм 2000г., но зависи от доста неща. А за фактура - не знам. Малко кросови ще намериш с фактура, аз имам един като за теб, но е по-скъпичЪк, има и фактура - Кавазаки кх 250 ,2002г.
      Последно редактирано от viki terzieva; 15-03-11, 09:51. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

Хвърли едно око на това - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=100589
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от ShowNowt Преглед на мнение
          По мое мнение тази кубатура са най-скъпи като цена за употребяван мотор,също така се уточни какво разбираш под много стара година...
          Еми мотора де не е под 95 година. И сЪм сЪгласен за това, че са най-скъпи като цена...
          Ааа "tsani" сигУрно кавазакито е доста добро, но просто не харесвам кавазакито, в смисъл, че вид, всичко си има, ама....
          Последно редактирано от viki terzieva; 06-04-11, 21:41. Причина: Моля, обръщайте внимание на правописа, дори и в ника Ви има грешка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X