Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha TDR 125 - Нужда от информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha TDR 125 - Нужда от информация

Здравейте приятели ! Понеже в другия форум пусках подобна тема , но не получих кой знае какви отзиви , та се надявам тука да успея да намеря някой друг отговор за модела ... ( Търсих за подобни теми тука и намерих , но нямаше някакъв по-подробен отговор за модела ... )
    copy/paste:
    Бих ви помолил да изкажете впечатления за този модел на Ямаха ( горе-долу какъв е средният разход на гориво , държанието на пътя , надеждност ... ) , понеже съм се решил да си купувам такова моторче .. И тъй като все още не съм много много навътре с моторите , ще ми потрябват малко разяснения относно кои са главните неща , които трябва да огледам по мотора ? Съвети какво да питам продавача ... Също така , когато двигателя запали за какво трябва да се ослушам ... Общо взето план , по който да се придържам , когато отивам на оглед за моторчето .

Предварително ви благодаря !
    [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Re: Yamaha TDR 125 - Нужда от информация

Ми ... не е много за гората ... разхода е около 4,5 .... виж температурата колко загрява ... Аз продавам моят ако имаш интерес пиши лС

Коментар

Съжалявам за офф топика , ама нещо не мога да открия опцията "Напиши ЛС" . Посочвам ти ник-а - изкарва ми всичко друго , но не и "Напиши ЛС" ... Драсни ми ти едно и ако имаш скайп , направо си го дай да те поразпитам .

Коментар

Rumen5293 намери ме

Коментар

Оффтопик :
          Егати , скайпа ми прави някакви мизерии , намерих те и ти писах , ама нещо съобщенията не се предоставят ....
          gixxer06_bg съм аз .

Коментар

До: Yamaha TDR 125 - Нужда от информация

някой може ли да ми даде някакво инфо за моторетката как се държи че съм мернал един такъв кажете ми за части и други такива заинтересуващи неща? ?? ? пиша в темата за да не отварям нова
            Последно редактирано от alexdodev; 24-04-08, 22:20. Причина: промяна

Коментар

Паркетно ендуро, добро за градско или лек офроуд. Карал съм го съвсем малко - няколко кръгчета, това което за мен е впечатляващо е удобството дори и на по-високи скорости, но това е по-скоро до настройка на окачването. Иначе мотора е готин на външен вид и се кара лесно. Като да забиваш мацките и да бръмчиш по града с него става Ако ще ходиш на по-сериозен офроуд - също ще става, но ще е много мъка - и за теб, и за мотора! В раздел "Технически дискусии" го споменаха няколко пъти с разни проблеми - моя съвет е да прегледаш раздела - там информация за това какви проблеми са срещнали собствениците на модела!
              Последно редактирано от господин никой; 25-04-08, 09:17. Причина: typo...

Коментар

За този мотор само добри думи мога да кажа . Много е здрав , надежден и вървежен . Никога не ме изоставяло моторчето , а за разхода на бензин - 3,5/100 км .
                За хард ендуро мотора СТАВА , но трябва да му обуеш едни таралежки и ще те тегли навсякъде .
                Мотора наистина комбинира здравината и вървежността . Няма да сгрешиш ако си вземеш ТДР - стига да попаднеш на такъв в добро състояние .
                А за намирането на консумативи за мотора - няма да имаш проблеми .

Коментар

Колега, TDR-ът никога не е харчил под 6 на сто (поне моя, който продадох преди години). За offroad НЕ СТАВА- грее. Иначе за града е супер- 130кг. сухо тегло, сравнително бърз при 4500 оборота и нагоре.
                  На 12000км. се сдуха стартера, който така и не успях да оправя, а и новият собственик до ден днешен не е ремонтирал.
                  На всеки 15000км. трябва да се сменя буталото (>400лв.). Успех, VGA, R1100RS

Коментар

От: Yamaha TDR 125 - Нужда от информация

Извинете моя тдр съм го направил като супер-мото свалил съм предната маска,фарове,оборотомер и километраж как може да разбера температурата или дали загрява. Поздрави!

Коментар

Да разбудим малко този форум и така здравейте колеги наскоро се сдобих и аз с един ТДР на първите няколко излизания с него по черни пътища беше идеално перфектен но при едното излизане ми направи един проблем значи както си карах аз по една права на 4,5 скорост мотора започна да прегасва все едно че му свършваше бензина но си имаше бензин и като спрях и се опитах да го запаля ритача (манивелата) беше твърда и на следващия ми опит за ритане изгубих компресия от какво стана така. Някой ми казаха че съм издухал сегмент според вас какво друго може да е тези дни ще започна да го отварям и ще пускам снимки в форума Поздрави.

Коментар

Звучи като заклинило бутало останало без мазане - при теб е разделно и имаш помпа за маслото, провери я и виж дали не си надрал цилиндъра и буталото.
                        Honda XL600LM, 1987
                        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                        Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

При мен е без тази помпа аз сам си го смесвам бензина като слагам по 25,30 грама на литър .И така де снощи започнах с разглобяването и не стигнах кой знае до къде днес ще продължа ще пусна и някоя друга снимка.
                          Последно редактирано от Asu; 01-10-16, 07:25.

Коментар

И така отворих двигателя и какво да видя над буталото течност явно антифриз още като започнах да свалям цилиндъра даже леко прокапа на едната снимка се вижда има леко надрано по цилиндъра на пръв поглед не се вижда но на допир си има една лека бразда от горе до долу и си мисля друго сега след шлайфа колко кубика ще стане мотора и дали мога да използвам същата биела на старото бутало и ще трябва ли да купувам нов бутален болт или мога да си ползвам стария?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20161001_005.jpg
Прегледи:1
Размер:70.8 КБ
ID:5730315Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20161001_006.jpg
Размер:74.2 КБ
ID:5730317Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20161001_007.jpg
Размер:50.8 КБ
ID:5730319Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20161001_008.jpg
Размер:65.4 КБ
ID:5730322

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X