Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв е този мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв е този мотор?

Здравейте колеги харесал съм си един мотор. Обявен е като КТМ 125 2002 година. В обявата пише, че е 40к.с. Проблема ми е, че не съм на ясно с КТМ-те а много ми харесват. Ето няколко снимки прикачвам тук нека , който разбира да си каже мнението.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:arx1299175031t.jpg
Прегледи:1
Размер:62.4 КБ
ID:5920098 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bfi1299175135q.jpg
Размер:106.2 КБ
ID:5920099 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:klz1299175185m.jpg
Размер:59.3 КБ
ID:5920100Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rgh1299175227h.jpg
Размер:60.4 КБ
ID:5920103Натиснете снимката за да я уголемите

Име:opt1299175294l.jpg
Размер:92.2 КБ
ID:5920104

Та може да не им разбирам обаче попрочетох това онова. И тъй като в БГ има много недоброжелателни търговци реших да попитам тук. Този модел съм почти сигурен , че не е 2002 година. Второ мощността? Ако модела е KTM 125 SX мощността му ще е там някъде, но ако е KTM 125 EXC доколкото знам мощността му пада почти двойно. До сега имах кавазаки кдх125р и ми идваше малко слаб като мотор( с екипировката съм 100кила ). Обаче пък РМ125 2001 година ми пасва идеално като мощност и килограми. Та давайте всеки, който може да каже нещо относно дали това е SX или EXC нека казва пък и отзиви от моторите приемам

От: какъв е този мотор?

Колега ,щом сте 100 кила , закакво ви е този 125? Ще го тормозите ... 200 или 250 , мисля че има добри екземпляри тук във форума , единия даже ако имах пари досега да го бях отнесъл(на Жоро Донечки мотора) ...
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
      .........единия даже ако имах пари досега да го бях отнесъл(на Жоро Донечки мотора) ...
      Поради тази причина

Коментар

Определено смятам, че не е ЕХЦ. Не съм от големите познавачи на 2-тактовите кросови КТМ-и, но смятам че не е подходящ за килограмите ти и за гората. Не си посочил цената, но не смятам че е определяща в случая. Успех в търсенето.
        П.П. На Жоро Донечки моторчето е огън.
        Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Да на Жоро Донечки мотора е страхотен и го гледам от доста време но бюджета ми засега е скромен до 2000-2100лв . Мотора е обявен за 2300лв но мисля,че ще можем да се разберем с продавача. За килограмите ми кдх125,който карах нямаше никакъв проблем да ме носи из горите. Тормозеше се само на бързите участъци. РМ125 ми пасва идеално на вкуса като вървене. Затова си мисля,че SX 125 ще е по добър вариант тъй, като КТМ са известни с добрата си мощност в по ниските обороти. И аз мисля,че е SX , както казах в началото пълно е с некоректни търговци. Има ли някъде, където мога по номера на рамата и двигателя да разбера точната година и модел на мотора?

Коментар

От: Какъв е този мотор?

Мотоцентър Еди. Като вносител би трябвало да могат.

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
              Да на Жоро Донечки мотора е страхотен и го гледам от доста време но бюджета ми засега е скромен до 2000-2100лв .
              С този бюджет изобщо не си за мотор !!!
              Всички гледат евтиното,обаче после като се отели една биела или цилиндър и мотора остава като паметник у вас.
              Помисли си дали после ще можеш да го караш и поддържаш .
              То работата не е само да го купиш !

Коментар

Това е 125sx от снимките които виждам е 1998-1999г но по предното и задното окачване прелича на 2002г
                300 exc

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  С този бюджет изобщо не си за мотор !!!
                  Всички гледат евтиното,обаче после като се отели една биела или цилиндър и мотора остава като паметник у вас.
                  Помисли си дали после ще можеш да го караш и поддържаш .
                  То работата не е само да го купиш !

Не искам да се заяждам но не всички имаме възможности да краме машини от магазина. Ти можеш да си го позволиш ЕВАЛА, дай боже всеки да може някой ден. Но това ми бюджета за мотор. Не съм съгласен,че няма да мога да го поддържам. Карал съм и АТВ и мотор. Естествено,че всеки търси евтиното(аз търся нещо добро до парите, които имам за да мога да практикувам хобито си) . При добре гледане на машината, своевременна проверка и замяна на консумативи няма какво да и стане. Това е бюджета ми да закупя мотор. Естествено съм приготвил и пари за задължителна профилактика и подмянва на консуматива (масла,бутало,иглен лагер, лагери и семеринги по мотора,пиньони + верига, предница) ако нещо няма нужда да се подменя това е + за мен. Благодаря на колегите. Явно продавача е коректен и в най-лошия случай е подмладил мотора с година две но това не е решаващо. И само да мине другата седмица ако не е продаден ще го пробвам и може би ще имам нов мотор.

Коментар

Ще чакаме впечатления, ако го купиш. Поздрави!
                    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

40 к.с. са адски много - това е кросарка - караш ли крос? Ако не - спести си драмата.

Коментар

Крос по писти не карам. Карам в гората и колкото и странно да се струва на всички чистият крос ми допада повече отколкото ендурото. Така, че ако някой не ме изпревари ще го купя. Просто 250 ендурото не ми харесва тежък ми е. 125 Пък ми е слаб и тъй като пълно щастие няма та ще карам 125 крос който хем е мощен хем е лек. Е в средните и никите е зле. Но край Бургас няма кой знае какви тежки ендуро места

Коментар

Ами не е бил моя мотор . КТМ-а е продаден да е честит на новия собственик и със здраве да си го кара. Така, че темата може да се трие или заключва благодаря на всички отзовали се

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X