Здравейте колеги харесал съм си един мотор. Обявен е като КТМ 125 2002 година. В обявата пише, че е 40к.с. Проблема ми е, че не съм на ясно с КТМ-те а много ми харесват. Ето няколко снимки прикачвам тук нека , който разбира да си каже мнението.

Та може да не им разбирам обаче попрочетох това онова. И тъй като в БГ има много недоброжелателни търговци реших да попитам тук. Този модел съм почти сигурен , че не е 2002 година. Второ мощността? Ако модела е KTM 125 SX мощността му ще е там някъде, но ако е KTM 125 EXC доколкото знам мощността му пада почти двойно. До сега имах кавазаки кдх125р и ми идваше малко слаб като мотор( с екипировката съм 100кила
). Обаче пък РМ125 2001 година ми пасва идеално като мощност и килограми. Та давайте всеки, който може да каже нещо относно дали това е SX или EXC нека казва пък и отзиви от моторите приемам
Та може да не им разбирам обаче попрочетох това онова. И тъй като в БГ има много недоброжелателни търговци реших да попитам тук. Този модел съм почти сигурен , че не е 2002 година. Второ мощността? Ако модела е KTM 125 SX мощността му ще е там някъде, но ако е KTM 125 EXC доколкото знам мощността му пада почти двойно. До сега имах кавазаки кдх125р и ми идваше малко слаб като мотор( с екипировката съм 100кила

Коментар